Melih Yetiş : Türkiye, Alman pazarında İspanya’nın birinciliğini alır

 Melih Yetiş : Türkiye, Alman pazarında İspanya’nın birinciliğini alır
TUI Kontrat Müdürü Melih Yetiş, 2014’ün ilk verilerini Turizm Güncel’e değerlendirdi. Yeni yılın kendi stratejileri doğrultusunda ilerlediğini anlatan Melih Yetiş, « 2014 stratejilerimiz daha çok ana partnerlere odaklanmaktı » dedi.


Eda Özsoy – Turizm Güncel


 Bu anlamda değişik marketing çalışmaları yapıldığını kaydeden Yetiş, şunları söyledi : « TUI, reise büro zincirleri getiriliyor. Bunların geliş amaçları, Türkiye’nin ana partnerlerini tanıtmak. Hem Türkiye tanıtımına yönelik marketing çalışmaları yapılıyor hem de farklı platformlarda tanıtımlar yapılıyor. Almanya pazarı için söylüyorum, Almanya ile İspanya pazarı arasındaki fark, Türkiye lehine gittikçe kapanıyor. Biz inanıyoruz ki iki yıl içinde Türkiye, Almanya pazarında İspanya’nın birinciliğini alır diye iddia ediyoruz. TUI Almanya olarak İspanya’nın önüne geçeceğiz. »
2014 satışlarının iyi gittiğini şu anda çift haneli rakamlarda olduklarını kaydeden Yetiş, « Uçak planlamalarımız stratejilerimiz doğrultusunda gidiyor. Sezona girerken, maksimum rezervasyonla girmeyi hedefliyoruz. Şu anda Batı Avrupa verileri çok olumlu gözüküyor » diye konuştu.




Bu Haber 24.01.2014 - 15:29:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.