Marriott Hotel Şişli, İnsan Kaynakları Direktörlüğüne Ceren Akyüz atandı

 Marriott Hotel Şişli,  İnsan Kaynakları Direktörlüğüne Ceren Akyüz atandı
Önümüzdeki günlerde konuklarını ağırlamaya başlayacak olan, Marriott International’ın değişen yüzünün ilk temsilcilerinden İstanbul Marriott Hotel Şişli, konuklarına kapılarını yeni bir kadroyla açıyor.

 
İstanbul Marriott Hotel Şişli’de İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Ceren Akyüz atandı.

"Ceren Akyüz, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Akyüz, 17 yıllık profesyonel kariyeri boyunca konaklama ve ilaç sektöründe çok uluslu şirketlerde İnsan Kaynakları departmanında görev aldı.
 
Eğitim ve kişisel gelişim aktiviteleri, değerlendirme merkezi ve işe alım gibi farklı konularda uzmanlaşan Akyüz, 1995-2004 yılları arasında InterContinental Hotels Group, 2004-2011 yılları arasında ise Actavis Türkiye’de çalıştı. Akyüz son olarak, Mövenpick Hotels&Resorts’ta İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev aldı.  
 
Ceren Akyüz, kariyerine, Marriott International’ın İstanbul’daki yeni oteli olan İstanbul Marriott Hotel Şişli’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak devam ediyor."


Bu Haber 16.12.2013 - 16:23:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.