TopHotels açıklandı, işte listedeki 34 Türk oteli

TopHotels açıklandı, işte listedeki 34 Türk oteli
Rusya ve BDT pazarının önde gelen otel kataloğu TopHotels, 2015 yılının 'en iyi 100 oteli' listesini açıkladı. Listede, 7 tanesi ilk 10'da olmak üzere, Türkiye'den 34 tesis yer aldı. Listenin ilk sırasında ise, Regnum Carya Golf & Spa Belek bulunuyor.


TurizmGüncel

2004 yılında otel seçimi aşamasında turistlere yardım amacıyla kurulan TopHotels, şu anda BDT turistlerinin seyahat ettiği 252 bin 411 otel profil sayfasına sahip. Hedef kitlesi Rusya ve BDT ülkelerinde 55 milyon tekil ziyaretçiye ulaşmış durumda.

DAHA ÇOK BİLGİ VE KOLAY İLETİŞİM ÖNEMLİ

Her yıl milyonlarca insan, konaklayacağı otelleri ve yapacakları seyahat tercihlerini TopHotels portal üzerinden araştırıyor. Tatil için internet üzerinden alternatifleri araştıran ziyaretçi, daha çok bilgi ve kolay iletişim imkanları bulabildiği otellere yöneliyor.

SEKTÖR, ÖZEL İLGİ VE BİREYSEL YAKLAŞIMA YÖNELİK GELİŞİYOR

Son yıllarda otel hizmet piyasası, misafire karşı özel ilgi ve bireysel yaklaşıma yönelik gelişiyor. Kalıcı memnuniyet için; müşteri adaylarının bireysel istek ve taleplerini kavrayıp, onları doğru seçeneklere yönlendirmek çok ciddi rekabet avantajı sağlıyor.

LİSTEDE TÜRKİYE'DEN 34 TESİS

Her yıl ‘dünyanın en iyi 100 oteli’ listesini açıklayıp, listede yer alan otellere ödül veren TopHotels'in 2015 listesinde  Türkiye’den 34  tesis yer alırken, Mısır’dan 28, Yunanistan’dan 9, Tayland’dan 6, Kıbrıs ve  Birleşik Arap Emirlikleri'nden 4’er otel, Bulgaristan’dan 3, İspanya, Vietnam, Rusya ve Tunus’tan 2’şer, Dominik, İtalya, Sri-Lanka ve Çek Cumhuriyeti’nden 1’er otel yer aldı.

18 değerlendirme kriteri üzerinden hazırlanan listede, en önemli kriterler ise; otelin genel reytingi ile son bir yıla ait reytingi, tavsiye oranı ile sayfanın ziyaretçi ve tıklanma sayısı.


İşte Türkiye'den listede yer alan 34 tesis:









Bu Haber 04.08.2015 - 14:52:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hüsseyin Bin AK 06.08.2015 - 09:51

    otel müdür ve patronlarının Kenilerini avuttuğu , yolcuların fake listelerle kandırıldığı otelciyi reklam yapar yada üye olursan zorlaması ile yaparsan değerlenirilirsin mantığı yürüten bir sistem... gerçek turizmcilerin gözünde bir değeriniz yok.

  • Activist 05.08.2015 - 03:43

    Körler Sağırlar birbirini ağırlar, sıralamada ki yerini hak eden oteller olduğu gibi, hak edipte Tophotels ru ile reklam anlaşması yapmadığı için sıralamaya alınmayan oteller olduğu sürece bu çalışmanın ancak kenini avutma dan başka bir anlamı yoktur.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.