THY uçağında Ebola paniği

THY uçağında Ebola paniği
Lagos'tan İstanbul'a gelen THY uçağında yüksek ateşli bir yolcu korkuya neden oldu.

 
 
Airporthaber.com'un haberine göre Nijerya'dan İstanbul'a gelen THY uçağında yüksek ateş şikayeti  olan bir yolcu korkuya neden oldu. Bu sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na inen TC-JIL kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçakta bulunan Nijeryalı bir yolcunun ateş şikayeti sonrası uçakta panik yaşandı. Afrika'da yeniden gündeme gelen ebola virüsü olabileceği şüphesiyle Lagos'tan iner inmez Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler uçağa girdi. 

 Diğer yolcular indirilerek terminale alınırken bir yüksek ateşi bulunan yolcu ile beraberindeki bir grup yolcu halen karantinada tutuldu. 
 
11.20: THY uçağında karantina altında tutulan kadın yolcu yanındaki küçük oğlu ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Kadın yolcunun hamile olduğu öğrenilirken hastanede yapılacak kontrollerden sonra tehlikeli bir durum olup olmadığına ilişkin kesin bilgi edinilebilecek.

THY: EBOLA DEĞİL
 
Bu arada THY, ebola alarmına ilişkin yaptığı açıklamada uçuş sırasında 32 yaşındaki transit bir kadın yolcunun kustuğu ve ateşinin 38 dereceye çıktığı bu yüzden uçak indikten sonra sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu belirtilerek, yapılan ilk kontrollerde ebola virüsü bulgusuna rastlanmadığı ve kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü vurgulandı.


Bu Haber 12.08.2014 - 14:04:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.