Mardan Palace’ın satış ihalesi iptal edildi

Mardan Palace’ın satış ihalesi iptal edildi
Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5'inci İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

 
Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan tarafından konuya dair yapılan açıklamada, Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesinin Antalya 5'inci İcra Hukuk Mahkemesi tarafından feshedildiği kaydedildi.



''KRİZ İÇİNDE KRİZ YÖNETTİK''

Çetin Pehlivan tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

''Türk turizminin büyük sorunlarla boğuştuğu 2016 yılı içinde Mardan Palace olarak kriz içinde kriz yönetmek durumunda kaldık. Böylesine zorlu bir süreçte kalite odaklı tesisimizi aynı kalite ile ayakta tutmak için; başta tüm Mardan Palace çalışanları ve yönetiminin yanı sıra her zaman bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen Mardan Palace dostlarının desteği ile büyük bir mücadele örneği gösterdik. Verdiğimiz bu mücadele sonucunda Antalya 5'inci İcra Hukuk Mahkemesi bugün yaklaşık bir yıldır görülen satış ihalesinin iptali için açılan davayı lehimize sonuçlandırarak Mardan Palace’ın satış ihalesini feshetmiştir.

''BORÇLARIMIZI ÖDEYECEĞİZ''
 
Unutulmamalıdır ki, bahsi geçen banka borçları işletme özvarlığının sadece yüzde 7’si oranındadır. Antalya 5'inci İcra Hukuk Mahkemesi bunu göz önünde bulundurarak satış ihalesini feshetmiştir. Satış ihalesinin feshi sonrasındaki süreçte, bankalara olan borçlarımızı ödemek için karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çözümler bulma yoluna gideceğiz. 
 
Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve destek veren Mardan Palace ailesinin tüm çalışanlarına, bizleri her zaman tercihleri ile onore eden değerli misafirlerimize, süreç boyunca kalite anlayışımıza destek veren acentelerimize, tedarikçilerimize ve görülen davada bizi layıkıyla temsil eden Avukatımız Sayın Murat Türkal’e teşekkürlerimizi borç biliriz.
 
Geçmişte olduğu gibi bugün de Türk turizmi içinde kalite odaklı çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edip Mardan Palace’ı daha yukarılara taşımak için yeni yatırımların da gündemimizde olduğunu bildirmek isteriz.''
 



Bu Haber 10.11.2016 - 18:49:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Çağdaş Akbulut 11.11.2016 - 11:57

    Bu otelin kötü olması kimsenin faydasına değildi zaten bırakında şehrimizde böyle değerli yerler daha da kıymetlensin.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.