Festival, Çeşmeli turizmciye can simidi oldu

Festival, Çeşmeli turizmciye can simidi oldu
6-9 Nisan'da gerçekleştirilecek Alaçatı Ot Festivali öncesinde Alaçatı’daki oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı. Çeşme genelinde ise oran yüzde 95 seviyelerinde. Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel vatandaşları uyardı: “Kalmak istiyorsanız rezervasyonsuz gelmeyin, yer bulamazsınız.''



İzmir'in Türkiye çapında üne kavuşan festivali olan Alaçatı Ot Festivali, 6-9 Nisan tarihleri arasında 8'inci kez kapılarını açacak. Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre, iki hafta gibi kısa bir süre kala Alaçatı'daki otel rezervasyonları yüzde 100 oranına ulaştı. Talep ilçe geneline yayılırken, Çeşme'nin açık olan diğer otellerinde de doluluk oranları yüzde 95'i buldu. Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel vatandaşları uyararak, "Konaklama planınız varsa sakın rezervasyonsuz gelmeyin yer bulamazsınız." dedi.
 
FESTİVAL CAN SİMİDİ OLDU
 
Öncel, Alaçatı Ot Festivali'ni sezonun başlangıcının da bir habercisi olarak değerlendirdi. Veysi Öncel, "Dört gün süreyle Alaçatı ve Çeşme genelinde yerli turist akınına uğrayacağız. Bu, bizim nefes almamız için büyük bir fırsat. Hem ilçenin esnafı, hem otelciler hem de turizmciler için bu festival can simidi oldu" dedi.



Bu Haber 26.03.2017 - 09:50:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.