Yonca Erdoğ, Kempinski Türkiye ve Güney Avrupa Bölge Gelirler direktörü oldu

Yonca Erdoğ, Kempinski Türkiye ve Güney Avrupa Bölge Gelirler direktörü oldu
Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un Gelirler Direktörü ve Kempinski Türkiye ve Bulgaristan Bölge Gelirler Direktörü Yonca Erdoğ, bölgesini genişleterek Kempinski Türkiye ve Güney Avrupa Bölge Gelirler Direktörü oldu.


Yonca Erdoğ, 2011’de, Çırağan Palace Kempinski İstanbul Gelirler Direktörlük görevine ek olarak Kempinski’nin İstanbul, Bodrum, Belek ve Bulgaristan  otellerinin tüm gelirler  ve rezervasyon operasyonunu yönetmekten sorumlu Kempinski Türkiye ve Bulgaristan Bölge Gelirler Direktörülüğüne terfi etmişti. 1 Temmuz 2013’den  itibaren ise Erdoğ, Kempinski Türkiye ve Güney Avrupa Bölge Gelirler Direktörü sıfatı ile mevcut görevlerine ilave olarak İspanya Estepona’daki Kempinski Hotel Bahia Marbella, Malta’daki Kempinski Hotel San Lawrenz, Gozo ve grubun bu bölgede açmayı planladığı diğer otellerinden sorumlu olacak.


Genişleyen bölgesel pozisyonu itibariyle Erdoğ, Çırağan Palace Kempinski’nin yanı sıra bölgesindeki tüm otellerin odalarından ve tüm birim ürünlerin fiyatlandırılmasından, operasyonlardan sağlanan gelirlerinin maksimize edilmesinden, bütçe hedeflerinin tutulmasından ve bölgeye has gelir yönetimi stratejisi oluşturmaktan sorumlu.


2002’den bu yana kariyerine Kempinski grubunda devam eden Erdoğ, Swissotel the Bosphorus’un açılış ekibinde görev almış, hem burada hem de Kempinski grubunda Satış & Pazarlama ve  Gerliler & Rezervasyon bölümlerinde yönetici olarak görev yapmıştır. Erdoğ aynı zamandan Çırağan Palace Kempinski İstanbul Yönetim Kurulu üyesidir.

Hamburg Friedrich Ebert Gymnasium ve İstanbul Üniversitesi Doğu Dilleri ve Edebiyatı  bölümünde eğitimini tamamlayan Erdoğ’un konuştuğu diller Türkçenin yanı sıra ikinci ana dil olarak Almanca ve İngilizcedir.


Bu Haber 31.07.2013 - 15:44:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.