Ukrayna sorunsuz tek kaynak pazar olma yolunda ilerliyor

Ukrayna sorunsuz tek kaynak pazar olma yolunda ilerliyor
Pandemi nedeniyle kapanan pazarlar arasında ilk açılan ülke olan Ukrayna'dan Türkiye'ye gelişler devam ediyor. Ülkenin önde gelen hava yolu şirketi SkyUp ve onun tur operatörü JoinUp, Türkiye operasyonlarını genişletiyor.

Kriz yılı 2020'nin ilk 8 ayında 520 binle Türkiye'ye en çok turist gönderen üçüncü ülke olan Ukrayna, sorunsuz tek kaynak pazar olma yolunda ilerliyor. Ülkenin lider tur operatörü JoinUp ve onun hava yolu şirketi SkyUp, İstanbul ve Kayseri hatlarını da açıyor.

25 Eylül'de pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere Kiev-İstanbul seferlerine başlayan şirket, talebe bağlı olarak uçuşları Ukrayna'nın diğer kentlerine de yayacak.

joinup_peninsula

Ukraynalı acenteler İstanbul'da ağırlanıyor

JoinUp, Türkiye'deki partneri Peninsula Tours ile birlikte, Kiev-İstanbul hattına koyduğu uçuşlarda paket tur satışlarını arttırmak amacıyla ülkenin önde gelen seyahat acentelerinin İstanbul'da dörder günlük programlar halinde ağırlıyor. Acenteler İstanbul’da kaldıkları süre içerisinde programa dahil olan otelleri görüp yakından tanıma fırsatı bulurken günübirlik olarak farklı turlarla Istanbul’un Aya Sofya Camii ve Topkapı Sarayı gibi çekim merkezlerini ziyaret edip destinasyon hakkında bilgi ve deneyimlerini arttırıyorlar.

Hedefte Uludağ ve Erciyes var

Joinup! SkyUP ile birlikte Aralık ayından itibaren haftada iki uçuşla Kiev’den, Kayseri – Erciyes ve Bursa – Uludağ gibi kış turizmi merkezlerimize yönelik operasyon planlama ve ürün geliştirme çalışmaları yürütüyor. Şirketin kayak tur paketleri kısa süre içerisinde satışa çıkıyor.



Bu Haber 06.10.2020 - 16:42:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.