Uçan genel müdür Mehmet Biçer Liberty Grubundan ayrıldı 

Uçan genel müdür Mehmet Biçer Liberty Grubundan ayrıldı 
Uçan genel müdür lakaplı Mehmet Biçer, 27 yıl çalıştığı Liberty Grubundan ayrıldı.

Sektörün sempatik ve personel dostu, 'uçan genel müdür’ lakaplı yöneticisi Mehmet Biçer, 27 yıl çalıştığı Liberty Group Hotel’den ayrıldığını duyurdu. Bundan sonra çalışma hayatına Ideal Prime Beach’de devam edeceğini kaydeden Biçer şu paylaşımı yaptı: 

Yeni başlangıç, yeni yolculuk...

Öncelikle severek 27 yıl çalıştığım Liberty Group Hotel mesai arkadaşlarıma, paydaşlarına, 27 yıl boyunca her durumda beni destekleyen, hatalarımı hoşgörü ile karşılayan Liberty Grup Hotel yatırımcısı Özyer Ailesine hürmetlerimi sunuyorum.

Yeni yolculuğumun ilk gününde beni samimi bir şekilde karşılayan yeni mesai arkadaşlarıma, insanlara her zaman nezaketle yaklaşan ve bana her koşulda sonsuz güven ve kendisi ile yeni yolculuğuma çıkma şansı veren patronum Melih Baş ve ailesine teşekkür ediyorum.
Yeni yolculuğum İdeal Prime Beach’in yol haritasını Aralık 23 ayı içerisinde paylaşacağımızı bilmenizi rica eder, destekleriniz için teşekkür ederiz.”


Bu Haber 11.10.2023 - 11:15:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yasin coskunlu 13.10.2023 - 08:28

    Hayirli olsun memet bey hiç bir konum makam kalıcı değildir hayırlısı olsun yeni işinizde başarılar dilerim yasin

  • M.MALLI 12.10.2023 - 09:12

    Daha daha daha büyük, en büyük tur operatörleri, seyahat acentaları, havayolları şirketleri ile işbirliği yapar, egonuzu bol bol tatmin etmeniz dileklerimizle Mehmet Bey.

  • Fırat Gonenç 11.10.2023 - 11:44

    iyi karar bu mesleği zamanında bırakacaksınız tersi olursa ömrünüz az olur ben 42 yaşında bıraktım .devam etmeye çalışanlar şu anda yoklar ...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.