TZX Transfer, Dalaman’da transfer sayısını 4 katına çıkaracak

TZX Transfer, Dalaman’da transfer sayısını 4 katına çıkaracak

İngiltere pazarındaki, Dalaman odaklı gelişen talebe cevap vermek için yatırım yapan TZX Travel CEO’su Mehmet Ali Tuna, Dalaman operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Haziran ayında 2 milyon yolcu ağırlayan Dalaman Havalimanı, temmuz ayında 3 milyonun üzerinde yolcuya hizmet verdi.

İngiltere turizm pazarının yükselen destinasyonlarından biri haline gelen Dalaman’daki ihtiyaçları analiz eden TZX Transfer, 01- yaş arası tam donanımlı araçları ve profesyonel kadrosu ile Dalaman Havalimanında hizmet veriyor.  

TZX Travel CEO’su Mehmet Ali Tuna Dalaman’a yatırım yapma kararları almalarına ilişkin süreci şöyle anlattı: “TZX Travel olarak, Trabzon Havalimanında başlattığımız transfer hizmeti ile bölge için ciddi bir katma değer oluşturdu. Dakik, titiz ve özenli hizmet anlayışımız, bölge turizmindeki hizmet kalitesinin ve misafir memnuniyetinin artmasına önemli katkılar sağladı. Trabzon’daki ekibimizi ve filomuzu kentin artan ihtiyaçları doğrultusunda 3 kat büyütürken, Dalaman ve çevresindeki ihtiyacı da görerek bölgeye yatırım yapma kararı aldık. Yaptığımız fizibilite sonucunda, sunduğumuz hizmetin pazarın profiline uygun olduğunu görerek yatırımımızı gerçekleştirdik.”

“Hedefimiz aylık transfer sayısını 2 bine çıkarmak”

Mehmet Ali Tuna, Dalaman’da yaptıkları yatırım hakkında “Temmuz ayı itibariyle, bölgede 30 donanımlı transfer aracımızla hizmetimizi başlattık. Araçlarımız, model ve marka açısından geniş bir çeşitliliğe sahip. Kişisel, VIP ve grup tercihlerine yanıt verebilecek donanımlı araçlarımız mevcut. Havalimanından Fethiye, Kaş, Kalkan, Marmaris, Bozburun, Datça ve Göcek transferlerini yapıyoruz. Temmuz ayında haftalık ortalama 130 toplamda 500 transfer hizmeti verdik. Bu sayıyı, en az 5’te 1’i VIP olmak üzere yüksek sezonda ortalama 2000 adetlere çıkarmayı hedefliyoruz. Çelebi Havacılık gibi global çapta hizmet veren kurumlarla da iş birliği içindeyiz.” açıklamasında bulundu.

Transfer hizmetine inovatif yaklaşımlar getirdiklerini vurgulayan Mehmet Ali Tuna, bu alanda küresel çapta bir marka olmayı hedeflediklerini belirterek “TZX Travel olarak, kalite prensiplerimizi belirledik ve koşulsuz uygulama kararlılığıyla, özgün bir hizmet manifestosu oluşturduk. Transfer ekosisteminde bugüne kadar hiç uygulanmamış unvanlar ve sorumluluklar geliştirdik. Sıfır ya da henüz 1 yaşını dahi doldurmamış bir filoyla hizmet vermeye başladık. Sürücülerimiz başta olmak üzere, tüm personelimize özel karşılama-ağırlama-rehberlik eğitimleri aldırdık. Araç takip sisteminden, kontrollü hız limitine, araç içi ikram hizmetinden otel yerleşimine kadar memnuniyet merkezli bir transfer hizmeti deneyimi oluşturduk.” ifadelerini kullandı.

“2 bölgede daha hizmet vermeyi planlıyoruz”

Mehmet Ali Tuna, transfer hizmetini, seyahat öncesi-sırası-sonrası olarak fazlara ayırdıklarını söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Transfer hizmeti her ne kadar, seyahat deneyiminin küçük bir parçası gibi görülse de tüm sürecin kalitesini artıran güçlü bir unsur. Bu nedenle, bölgesel çapta güçlü kurumlarla iş birlikleri planlıyoruz. Bunun yanı sıra, hizmet verdiğimiz bölgede yaşayan, hali hazırda bir işi olan, ancak turizme doğrudan ya da dolaylı dahil olmayı isteyen, standartlarımızı ve prensiplerimizi, doğru şekilde, doğru kurumlara anlatabilecek misafir temsilcisi adaylarımızla görüşmeler yapıyoruz. 2024 yılında en az iki bölgeyi daha TZX hizmet kalitesi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Hedefimiz, hizmetlerimizi 360 derece yaygınlaştırmak ve bulunduğumuz bölgelerin yenilikçi transfer hizmeti ile tanıştırmak.”



Bu Haber 30.08.2023 - 11:20:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.