Twitter satıldı

Twitter satıldı

Twitter, Elon Musk’ın satın alma teklifini kabul ettiğini duyurdu.


Twitter, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık teklifi üzerinde kesin olarak anlaşmaya varıldığı açıkladı.

Twitter'ın yüzde 9,2'lik hissesini borsada satın alan Elon Musk, 14 Nisan'da ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) yaptığı bildirimde Twitter'ın tamamı için hisse başına 54,2 dolarlık teklifte bulunmuştu.

Twitter'ın Elon Musk'a satışıyla ilgili müzakereler bugün tamamlandı. Şirket yaptığı açıklamada, Twitter yönetim kurulunun milyarder Elon Musk’ın sosyal medya şirketini satın alma teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Elon Musk'tan açıklama

Elon Musk, satın alma haberinin duyurulmasından sonra Twitter'dan yaptığı açıklamada “İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır. Ayrıca ürünü yeni özelliklerle geliştirerek, güveni artırmak için algoritmaları açık kaynak yaparak, spam botlarını yenerek ve tüm insanların kimliğini doğrulayarak Twitter’ı her zamankinden daha iyi hale getirmek istiyorum. Twitter’ın muazzam bir potansiyeli var – şirketle çalışmayı dört gözle bekliyorum” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 26.04.2022 - 10:10:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.