TUSİD, otellere mutfak ve çamaşırhane teknolojisi eğitimi verecek

TUSİD, otellere mutfak ve çamaşırhane teknolojisi eğitimi verecek

TUSİD ve Old City Otelciler Platformu “doğru cihaz ve doğru proje için” iş birliği yapacak.


Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) ile İstanbul Tarihi Yarımada’da bulunan otellerin temsilcisi Old City Otelciler Platformu, işbirliği imkanlarını görüşmek üzere bir araya geldi.

İstanbul’da Levni Hotel&SPA’da 4 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen toplantıya TUSİD Başkanı Güçlü Kaplangı, Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, Old City Otelciler Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, Old City Otelciler Sultanahmet Bölgesi Başkanı ve Ottoman Hotels Grup Genel Müdürü Serdar Balta ile yönetim kurulu üyelerinden Esen Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Sayılgan, Viva Group Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Soytürk, Regie Ottoman Hotel Genel Müdürü Hatice Özcan, My Dream Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Muhterem Turan Taylak ve Grand Washington Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şerefoğlu katıldı.

Toplantıda STK yöneticilerinin kuruluş amaçları ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmenin ardından olası iş birlikleri görüşüldü.

Aydın Karacabay: TUSİD, mutfak ve çamaşırhane teknolojileri konusunda üyelerimize eğitim versin

Endüstriyel mutfak ve çamaşırhanelerin, otellerde önemli yeri olan teknolojik yatırımlar olduğuna dikkat çeken Old City Otelciler Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, bu konuda TUSİD ile beraber, üyelerini bilinçlendirecek eğitim çalışmaları düzenlemek istediklerini dile getirdi.

Karacabay’ın talebine olumlu yaklaşan TUSİD Başkanı Güçlü Kaplangı ise yatırımcının doğru cihaz ve ürün seçebilecek bilgiye sahip olmasının kendileri açısından da faydalı olacağını belirterek, bu konuda önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayabileceklerini kaydetti.

Serdar Balta: Gastronomi alanında iş birlikleri geliştirebiliriz

TUSİD’in gastronomi sektörünün dinamolarından biri olduğuna dikkat çeken Old City Otelciler Platformu Sultanahmet Bölgesi Başkanı Serdar Balta ise bölgenin tanıtımında gastronomiyi öne çıkarmak istediklerini ve bu çerçevede yapılacak organizasyonlarda TUSİD ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Tarkan Akyüz: TUSİD ile ilişkilerimizin kalıcı olmasını arzu ediyoruz

Old City Otelciler Platformu’nun gücünü birlik ve dayanışma ruhundan aldığını ifade eden Platform Başkanı Tarkan Akyüz ise otelcilik sektörünün önemli tedarikçilerinin temsilcisi olan TUSİD ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarının dile getirerek, iş birliğinin kalıcı olmasından yana çaba harcayacaklarının altını çizdi.

Güçlü Kaplangı: İhtiyacınız olan tüm cihazları Türkiye’de üretebiliyoruz

TUSİD üyelerinin bugün sektörün ihtiyacı olan tüm cihazları üretebildiğini vurgulayan TUSİD Başkanı Güçlü Kaplangı, dış ticaret fazlası veren ve dünyada 150’den fazla ülkeye ihracat yapan bir sektör olduklarının altını çizdi.

22-26 Haziran 2021 tarihinde yapılacak Hostech by TUSİD fuarı hakkında da bilgi veren Güçlü Kaplangı, Old City Otelciler Platformu’nun tüm üyelerini fuarda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.



Bu Haber 05.11.2020 - 14:54:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.