Türkiye'deki 4. oteli için EOS Gayrimenkul ile anlaştı

Türkiye'deki 4. oteli için EOS Gayrimenkul ile anlaştı

Türkiye’ye ilk olarak Haziran 2014’e giriş yapan Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.


Choice Hotels, İspanya, Latin Amerika ve Suudi Arabistan’daki yeni pazar girişlerinin ardından Türkiye’deki büyüme stratejisi çerçevesinde İstanbul-Tekirdağ anayolu üzerinde bulunan yeni Clarion için Amerika ve Almanya merkezli T&T Hotel Consulting’in önerisiyle EOS Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile işbirliği gerçekleştirdi. 

Önü açık deniz manzarasına sahip Clarion Hotel Tekirdağ, yaklaşık 110 odayla misafirlerini ağırlamayı hedefliyor. 

TEKİRDAĞ'IN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK

Clarion Hotel Tekirdağ’ın lokasyonu itibariyle büyük bir potansiyel taşıdığını ifade eden yatırımcı Fatih Koyuncu, Tekirdağ ve çevresinin çok hızlı büyüdüğünü ve Clarion Hotel ile Tekirdağ'ın ulusal markalı ve merkezi konuma sahip otel ihtiyacının karşılandığını ifade etti. 

'TÜRKİYE'DE OTEL GELİŞTİRMELERİ BAKIMINDAN ZORLU BİR SÜREÇ VAR'

Choice Hotels Almanya ve Orta Avrupa Genel Müdürü Georg Schlegel, ise son iki yılda Türkiye’de hem franchiselarımız hem de genel olarak otel geliştirmeleri açısından zorlu geçtiğini söyledi. Türkiye’de dördüncü Clarion Hotel’i açmak için Fatih Koyuncu'nun desteğini aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Georg Schlegel Türkiye ekonomisinin olumlu gelişeceğine ve yakın gelecekte bölgeye daha fazla otel projesi gerçekleştireceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi. 

“Türkiye’de şu anda Clarion Hotel Golden Horn, Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey ve Clarion Hotel Kahramanmaraş olmak üzere Clarion markalı üç otellerinin bulunduğunu belirten Schlegel, Avrupa ve Suudi Arabistan'da hızla büyüdüklerini belirtti. 



Bu Haber 27.12.2018 - 11:27:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.