Türk turizmci, Diamond Sky Holidays ile İngiltere'de sektöre geri döndü

Türk turizmci, Diamond Sky Holidays ile İngiltere'de sektöre geri döndü
2016 yılının temmuz ayında iflas eden Anatolian Sky'ın sahibi Akın Koç, Diamond Sky Holidays adında lüks tur operatörü kurarak sektöre geri döndü.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Geçtiğimiz yılın tammuz ayında iflas eden Türkiye ve KKTC spesiyalisti Anatolian Sky'ın sahibi Akın Koç, Diamond Sky Holidays adında yeni bir tur operatörü kuarak sektöre geri döndü. Anatolian Sky, Türkiye'de yaşanan terör saldırıları üzerine işlerinin bozulduğu için iflas ettiğini açıklamıştı.



LÜKS TURŞARA ODAKLANACAK

Akın Koç'un kurduğu yeni şirketin küçük kruvaziyer turlarına ve özenle hazırlanmış lüks turlara odaklanacağı belirtiliyor. Şirketin hedef noktaları ise Hırvatistan, Karadağ, Türkiye, Kuzey Kıbrıs, Yunanistan; Slovenya; Fas Mısır ve Ürdün olacak.

UZAK DESTİNASYONLARA SAFARİ TURU YAPACAK

Diamond Sky Holidays'in aynı zamanda Mauritius, Sri Lanka, Maldivler, Seyşeller ve Küba gibi uzak mesafe destinasyonlara da safari turları düzenleyeceği kaydedildi.

''26 YILLIK TECRÜBE VE DENEYİMİMİ BU ŞİRKETE AKTARDIM''

Akın Koç konuya ilişkin olarak şu açıklamada bulundu:

''26 yıllık tecrübemizle, seçici müşterşlerimize özel ürünler sunmak için Diamond Sky Holidays'i kurduk. Bir önceki şirketim, çok sayıda ödülün sahibi Anatolian Sky'da, ürün kalitesinin her aşamasına vakıf oldum. Şimdiki şirketim için ise (küçük kruvaziyer turları, aileler ve çiftler için rahatlatıcı tatiller gibi) bu ürünlerin en iyilerini seçtim.''


Bu Haber 24.10.2017 - 13:18:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • GNY 25.10.2017 - 10:02

    iSLAS ETMİŞ İSE ŞİMDİ NASIL ŞİRKET KURABİLİYOR, AHMAK MI VAR SENİN KARŞINDA SAHTEKAR GÖTÜRDÜN PARALARI ŞİMDİ BAŞKA ŞİRKETLE TEKRAR ÇIK PİYASAYA.BİR DE BU ÜLKEYE ÇAMUR AT,SEN BU ÜLKEYE MİSAFİR GÖNDERME ZATEN SENİN GİBİLER YÜZÜNDE YÜZLERCE İNSAN MADUR OLUYOR.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.