Turizm Yatırım Forumu, bu yıl 29 Kasım’da gerçekleştirilecek

Turizm Yatırım Forumu, bu yıl 29 Kasım’da gerçekleştirilecek

Turizm Yatırım Forumu, 29 Kasım’da Raffles İstanbul’da gerçekleşecek.


Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından düzenlenen Turizm Yatırım Forumu’nun üçüncüsü (Tourism Investment Forum – TIF) bu yıl 29 Kasım 2023 tarihinde Hotel Raffles İstanbul’da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilecek etkinlikte turizm sektörünün tüm bileşenleri bir araya gelecek.

Turizm sektörüne yön vermek, sürdürülebilir destek sağlayacak modelleri yaratmak, finansal yapıyı güçlendirmek, ihracat için destekler oluşturmak ve Türkiye’den global turizm zincir markalarını ortaya çıkarabilmek gibi pek çok konu başlığının yerli ve yabancı üst düzey konuşmacılar tarafından tartışılacağı TIF 2023’e pek çok yerli ve yabancı yatırımcı katılacak.

Etkinliğin bu yıl üçüncü defa düzenleneceğini hatırlatan TTYD Başkanı Oya Narin, “Turizme ve turizm yatırımlarına yönelik güçlü planların, büyük vizyonun ve gerçekçi stratejilerin paylaşılacağı TIF 2023 dev bir buluşma noktası olacak. Uluslararası yatırımcı, otel markası, işletmeci, Türkiye’nin gelişen turizm potansiyeline yatırım yapmak isteyen finans kurumu, banka ve fon temsilcilerini bir araya getirerek, turizm ve otelcilikte yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi ve Türkiye’yi üst düzey bir yatırım destinasyonu olarak tanıtmayı amaçlıyoruz. TIF 2023 aynı zamanda bölgenin turizm yatırımları açısından tek B2B platformudur. TIF 2023 katılımcılarla birlikte sektöre yeni ve yenilikçi modeller yaratmayı hedeflemektedir” dedi.



Bu Haber 20.10.2023 - 10:32:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.