TUI otel rezervasyon portalını İngiltere’de de kullanıma açtı

TUI otel rezervasyon portalını İngiltere’de de kullanıma açtı

TUI Grubu, online otel rezervasyon portalını İngiltere'de de kullanıma açtı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

TUI Grubu, 2022 yılının aralık ayında İsveç'te başlattığı ve daha sonra tüm İskandinav ülkelerine yaydığı online otel rezervasyon platformunu birkaç ay önce İngiltere ve İrlanda'da da kullanıma açtı.

Yıl sonuna kadar otel sayısı 30 bine çıkacak

TUI'nin İngiltere ve İrlanda Müdürü Andrew Flintham, yeni platformun şirketin ürün portföyünü genişletmesini sağlayacağını açıkladı. Yıl sonuna kadar platformdaki otel sayısını 30 bine çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Flintham "Müşterilerimiz hak ettikleri yaz tatili ve hafta sonu gezileri için benzeri görülmemiş esneklik ve seçenek arıyorlar. Yeni ürün sayesinde dinamik paket segmentinde daha fazla büyüme bekliyoruz.

Büyük OTA’lara rakip olmak istiyor

TUI'nin online otel rezervasyonu alanında büyük OTA'lar (online seyahat acenteleri) ile rekabet etmek istediği ifade ediliyor. Portalın şu anda İngiltere ve İrlanda ürün portföyünde 12 bin tesisin bulunduğu kaydedildi.

Otel rezervasyon platformunun misafirlere rezervasyonlarını 'sadece uçuş' veya 'sadece kruvaziyer' rezervasyonları ile birleştirme imkanı vererek rezervasyon sürecini daha esnek hale getireceği ifade ediliyor.



Bu Haber 12.07.2023 - 11:00:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.