Tiflis İstanbul’a rakip: Ruslar için Avrupa’ya aktarmalı seferlere başladı

Tiflis İstanbul’a rakip: Ruslar için Avrupa’ya aktarmalı seferlere başladı

Rus turistlerin Avrupa’ya gitmek için aktarma merkezi konumuna gelen İstanbul’a yeni bir rakip geliyor. Gürcistan Hava Yolları, Rusya’dan Avrupa’ya Tiflis aktarmalı uçuşlarına başladı.


Gürcistan merkezli hava yolu şirketi Georgian Airways, Moskova'dan Tiflis aktarmalı Avrupa uçuşlarına başladı. Ruslar Avrupa'ya uçmak için daha önce en çok İstanbul ya da Antalya aktarmalı uçuşları tercih ediyordu.

TürkRus’un aktardığına göre, Moskviçmag dergisi Georgian Airways'in Tiflis aktarmalı başlattığı seferler arasında Nice, Milan, Paris, Berlin, Viyana, Amsterdam, Larnaka ve Selanik'in bulunduğunu yazıyor.

Moskova-Nice gidiş dönüş bileti ortalama 1000 euro olduğu Milan uçuşlarında ise  fiyatın 870 euro civarında olduğu belirtiliyor. Dergi kurdaki artışla birlikte fiyatın 80-100 bin ruble aralığına karşılık geldiğini yazdı.

Moskova'dan Nice'e Antalya ve Viyana iki aktarmalı gerçekleşen uçuşların fiyatı 70 bin ruble civarında. İstanbul, ya da Cezayir üzerinden tek aktarmalı uçuşlarda ise fiyat 140 bin ruble.



Bu Haber 07.07.2023 - 11:55:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.