THY, Hindistan hava yolu devi IndiGo ile iş birliği anlaşması imzaladı

THY, Hindistan hava yolu devi IndiGo ile iş birliği anlaşması imzaladı

Türk Hava Yolları, Hindistan'ın en büyük iç hat hava yolu şirketi IndiGo ile anlaşma imzaladı.


Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi THY ile Hindistan'ın en büyük iç hat hava yolu şirketi IndiGo arasında iş birliği anlaşması imzalandı. THY ile IndiGo'nun gerekli tüm yönetim ve mevzuat onaylarının alınması akabinde etkinlik kazanacak ortak uçuş ve karşılıklı iş birliği anlaşması sayesinde her iki hava yolu, Türkiye ile Hindistan arasında ve ötesindeki hatlarda seyahat edecek yolculara çok daha esnek seyahat imkanı sağlayacak. İş birliğiyle THY, Hindistan iç hatlarında IndiGo tarafından sefer icra edilen noktalara bilet satışı yapabilecek. IndiGo da, THY'nin kapsamlı uçuş ağı üzerinden, sefer düzenlemediği birçok Avrupa noktasına ulaşabilecek.

Uluslararası genişleme stratejisinin bir parçası olarak imzaladığı ilk kod paylaşımı anlaşması sayesinde IndiGo, THY'nin icra ettiği İstanbul ötesindeki 20 sefere kendi "6E" kodunu ekleyerek, bilet satışı yapabilecek. THY de IndiGo'nun Hindistan iç hatlarında gerçekleştirdiği seferlerde kendi "TK" kodu ile bilet satışı imkanına kavuşacak.

Anlaşma ile kod paylaşımlı ortak seferlerde seyahat eden yolcular, nihai varış noktalarına kadar check-in yapabilecek ve daha kesintisiz bağlantı olanaklarına sahip olabilecek.



Bu Haber 22.12.2018 - 12:47:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.