Thomas Cook Steigenberger'i satışa kapattı, TUI devam ediyor

Thomas Cook Steigenberger'i satışa kapattı, TUI devam ediyor
Mısır'ın Hurghada bölgesinde karı-koca iki turistin peş peşe ölümü ile gündeme gelen Steigenberger Aqua Magic Hotel'in TUI tarafından satılmaya devam ettiği bildirildi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Thomas Cook, ölüm haberleri ile birlikte Steigenberger Aqua Magic Hotel'de bulunan 300 müşterisini tahliye edip oteli satışa kapatırken, TUI'nin söz konusu oeli satmaya devam ettiği bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz 21 Ağustos'ta, İngiliz Susan-John Cooper çifti otelde tatildeyken gizemli bir şekilde peş peşe ölmüş ve otelle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Cooper çiftinin kızı, anne-babasının havalandırma sisteminin yanlış çalışmasından dolayı öldüğünü ileri sürerken, yapılan araştırmalarda bu tip (karbonmonoksit) bir bulguya rastlanmamıştı.

Son olarak Thomas Cook, bağımsız bir denetim şirketini görevlendirerek otelde araştırma yaptırmıştı. Daha sonra şirket tarafından yapılan açıklamada, tesiste kimi bakterilere rastlanmakla birlikte, Cooper çiftinin ölümüne neden olacak bir bulguya ulaşılamadığı belirtilmişti.

TUI: ALMANYA, HOLLANDA VE BELÇİKA'DA SATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

TUI tarfından yapılan açıklamada ise, Steigenberger Aqua Magic Hotel'i zaten İngiltere pazarında satmadıkları belirtildi. Otelle ilgili gelişmelerin takip edildiği belirtilen açıklamada, Almanya, Hollanda ve Belçika pazarlarında otelin satışına devam edileceği kaydedildi.



Bu Haber 11.09.2018 - 11:31:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.