Telman İsmailov Mardan Palace'da Ajda Pekkan'ı sahneden indirdi iddiası

Telman İsmailov Mardan Palace'da Ajda Pekkan'ı sahneden indirdi iddiası
Milyarder iş adamı Telman İsmailov'un, Mardan Palace'de eşi için düzenlediği özel doğum gününde sahne alan Ajda Pekkan'ı sahneden indirdiği iddia edildi.

 
Milyarder işadamı Telman İsmailov eşi Samira’nın doğum günü için Antalya’da sahibi olduğu Mardan Palace Otel’de 60 kişilik özel bir parti düzenledi.

İsmailov, a’dan z’ye her şeyin ultra-lüks olduğu partide sahne alması için Ajda Pekkan’ı çağırdı.

Güzel başlayan partide seçkin davetliler, Ajda Pekkan’ın sahnesini merakla bekliyordu.

Vakit gelince sahneye çıkan Süperstar, canlı okuduğu sevilen şarkılarıyla davetlileri coştururken 10. şarkıda bir anda kesilen sesle şok oldu.
 
“BU MU SÜPERSTAR”

Takvim’de yer alan habere göre, Süperstar’a gecede sahne alması için 300 bin lira ödediği iddia edilen Telman İsmailov, şarkıcının performansını beğenmedi.

Bir anda sinirlenerek masadan kalkan İsmailov, “Bu mu Süperstar, bu mu Ajda Pekkan, indirin şu kadını sahneden” diyerek kabalık yaptı. Davetliler, işadamına şaşkın bakışlarla bakarken, sakinleşmek bilmeyen Telman İsmailov, adeta terör estirdi.

Dünya starlarını Türkiye’ye getirmek için servet harcayıp, hediye yağmuruna tutan İsmailov’un, Türkiye’nin Süperstar’ına yaptığı bu ayıp herkesin tepkisini çekti.

AJDA PEKKAN NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
 
Olayın ardından ne olduğunu anlamaya çalışan Pekkan’ı asistanı gelerek sahneden indirdi. Apar topar odasına giden ünlü şarkıcı, bavullarını topladıktan sonra jet hızıyla otelden ayrıldı. 


Bu Haber 16.09.2013 - 10:56:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Reality is this

    ismail 13.12.2023 - 06:32

    He was say to his interpreter for let say Ajda do break to rest bit but interpreter he wasn’t know as well Turkish language he go and say to Ajda stop stop than Ajda left the stages than talman go her room for one night show he was pay 300k dolar after this happen for each song he would like to pay 300k dolar but Ajda she does not accept than leave hotel why I know cos I was bartender there best regards that’s tema general manager Selcuk Şentepe also know well

  • Asparagas ben orda barmendim

    ismail cakir 13.12.2023 - 06:00

    Olayın asli talman ismailov Ajda Pekkan’ın dinlenmesini tercumanina söyledi tercüman da Türkçeye hakim olmadığı için Ajda Pekkan a stop pause diye bağırdı Ajda Pekkan ise odasına çıktı ve sahne almadı talman ismailov gece için 300bin dolara anlasmisti Ajda Pekkan odaya çıkıp otelden ayrıldı hatta talman ismailov Ajda Pekkan’ın odasına çıkıp tekrar sahne alması için Ajda Pekkan a söyleyeceği her şarkı için 300bin dolar teklif etti ona rağmen Ajda Pekkan odasının kapısını dahil açmadı olayın asli budur buna otelin genel müdürü Selçuk Şentepe de şâhittir

  • Seray 04.08.2016 - 03:22

    Alakası yok Telman Bey , Ajda Pekkanın playback yaptığını sonra anlıyor O yüzden kızıyor . Ajda Pekkan hep okur gibi yapmıştı halbuki hep playback

  • M 20.09.2013 - 11:24

    I was shocked that Telman can tell a superstar like Ajda to get off the scene. Just because he has the money it does not give him the right to do so in this country where he himself is a guest. Shame on him. She has been on the stage since years and well known internationally. Nobody knows him, exept for people who are interested in his money. ALso the money he pays to spread the rumors on the web that Minica Belucci left her husband because of him Nobody who has a little brain believes it. She has enough money and honor. She is not JLo.

  • Berna 20.09.2013 - 10:14

    Biz oradaydık Ajda Pekkan playback yaptı canlı sölemesini istedi ve Ajda devam ettiği için indirtti adam haklı

  • Sıradan birisi 18.09.2013 - 12:51

    Kroyum ama para beneeeeeeee

  • genc turizmci 17.09.2013 - 12:25

    hayir 300bin tlyi ese dosta hava atmak icin veriyor. kabaliga ne gerek var? en azindan sahnesinin bitmesini beklersiniz ya da ara verdirip arada konusursunuz odemeyle ilgili taleple bulunursunuz.sen turkiyenin super starina bu muamleyei yapamazsin paran degil insanligin konussun.

  • Özlem 17.09.2013 - 10:22

    Nedense hiçbir haber sitesi Ajda Pekkanın şarkıları canlı söylemediğini playback yaptığını Telman Beyin de bunu farkedince sinirleniğini yazmıyor. Adam 300 bin lirayı playback için mi veriyor.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.