Suudi Arabistan Messi'yi de mi transfer edecek?

Suudi Arabistan Messi'yi de mi transfer edecek?

2030 yılında kadar turizm sektörüne 500 milyar dolarlık alt yapı yatırımı yapmayı ve ziyaretçi sayısını 100 milyona çıkarmayı hedefleyen Suudi Arabistan'ın, hali hazırda ülkenin turizm elçisi olan ünlü futbolcu Lionel Messi'yi de transfer edebileceği belirtiliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yu yılda 210 milyon dolara Suudi profesyonel liginde mücadele eden Al Nassr'a transfer eden Suudi Krallığı, şimdi de ikinci futbol yıldızını transfer etmeye hazırlanıyor.

Halihazırda Suudi Arabistan turizmini tanıtmak için Krallık ile milyonlarca dolarlık anlaşma imzalayan ve şu anda top koşturduğu Paris Saint-Germain'den izin almadan Suudi Arabistan'a gezi düzenlediği için iki hafta uzaklaştırma alan Lionel Messi'nin de Suudi Arabistan'a transfer olabileceği konuşuluyor.

Suudi Arabistan Turizm Bakanı Ahmed Al Khateeb, "Messi'yi ve ailesini büyülü turistik yerlerin ve otantik deneyimlerin bulunduğu Suudi Arabistan'da ağırlamaktan son derece memnunuz. Dünyadan tüm insanları Suudi Arabistan'da eşsiz bir gezi deneyimi ve misafirperverliği yaşamaları için ülkemize davet ediyoruz." dedi.

The Telegraph'da yayınlanan haberde, Messi'nin Suudi Arabistan'a transferi için 400 milyon dolarlık bir sözleşmeden bahsedildiği belirtildi.



Bu Haber 04.05.2023 - 10:07:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.