Stone Group Hotels, ISO 22000 denetimini başarıyla tamamladı

Stone Group Hotels, ISO 22000 denetimini başarıyla tamamladı
Stone Group Hotels mayıs ayında BIX Kurumsal ile başlattığı gıda güvenliği yönetim sistemi çalışmalarında mutlu sona ulaştı. Stone Group Hotels’e bağlı işletmeler (Royal Adam Eve, Royal Holiday Palace, Royal Wings, Royal Dragon, Royal Alhambra Palace, Royal Taj Mahal) BIX Kurumsal ile yürüttüklerini ISO 22000 Gıda Güvenliği çalışmalarını başarıyla tamamladı. Alman sertifikasyon kuruluşu tarafından yapılan denetimi başarıyla geçiren oteller sertifikalarını almaya hak kazandı.


Grup Yönetim Temsilcisi Handan Altıok koordinasyonunda yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Bülent Dokuzluoğlu; ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin merkezi olarak oluşturulan dokümantasyon yapısıyla hazırlandığını, bu çalışmayla, otel misafirlerinin gıda ve su kaynaklı risklerinin minimize edildiğini söyledi.

Stone Group Hotels ile yürüttükleri sistem çalışmalarını tamamlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bülent Dokuzluoğlu, "Turizmde Antalya’yı marka haline getirecek güçlü, sistemli otellere ve tesislere ihtiyaç duymaktayız." dedi.


Bu Haber 29.09.2015 - 10:24:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.