Southwind Rusya uçuşlarına ne zaman başlıyor?

Southwind Rusya uçuşlarına ne zaman başlıyor?

Rusya ile Türkiye arasındaki uçuşlara yenileri ekleniyor. Corendon ve yeni kurulan Southwind, Antalya-Ufa uçuşlarına başlıyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Rusya'dan Türkiye'ye bir uçuş hattı daha açılıyor. Rus Tur Birliğinin sitesinde yer alan habere göre, Corendon Airlines 26 Temmuz'dan itibaren Ufa-Antalya uçuşlarına başlıyor. Haftada 4 sefer (Salı, Çarşamba, Cuma, Pazar) yapılacak uçuşlar, Boeing 373-800 uçaklarla icra edilecek.

Southwind 2 Ağustos’ta başlayacak

Öte yandan, Antalya merkezli olarak kurulan Southwind Hava Yollarının 2 Ağustos'tan itibaren Ufa-Antalya uçuşlarına başlamayı planladığı açıklandı. Ufa Havalimanı basın servisinden yapılan açıklamaya göre, 2 Ağustos'tan itibaren Southwind Hava Yolları da Antalya-Ufa uçuşlarına başlayacak. Uçuşların haftada 6 sefer 220 yolcu kapasiteli Airbus A321 uçaklarla yapılması planlanıyor.

Antalya-Ufa hattındaki uçuş sayısı 22’ye ulaşacak

Ufa Havalimanı, başlayacak yeni uçuşlarla birlikte Ufa-Antalya hattındaki haftalık uçuş sayısının 22'ye ulaşacağını açıkladı.

Şu aşamada yeni başlayacak uçuşları hangi tur operatörlerinin kullanacağına ilişkin detay yok. Ancak sektör paydaşları, başlayacak her yeni uçuşun turizm sektörüne faydalı olacağını ifade ediyor.



Bu Haber 23.07.2022 - 09:28:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.