Sinpaş’ın Kızılbük’teki 5 yıldızlı otel projesinde yeni gelişme

Sinpaş’ın Kızılbük’teki 5 yıldızlı otel projesinde yeni gelişme

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Sinpaş GYO tarafından yürütülen tartışmalı projede, otelin satışına karar verildi.


Muğla’nın Marmaris ilçesi Kızılbük mevkiinde Sinpaş GYO tarafından gerçekleştirilen 5 yıldızlı otel ve devremülk projesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Mahkemenin “ÇED gerekli değildir” kararını iptal etmesiyle inşaat çalışmaları duran otel ve devremülk projesinde plan değişikliği yapan şirket geçtiğimiz gün bakanlığa yeniden başvuruda bulunmuştu.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, inşaatı neredeyse tamamlanan 5 yıldızlı otel bloğunun potansiyel alıcılar bulunduğu gerekçesiyle satışa çıkarıldığı duyuruldu.

KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Yönetim kurulunun 27.09.2022 tarihli toplantısında, şirketimizin Marmaris'te yer alan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesiyle ilgili ilerleme süreçleri ele alınmıştır. Projede yer alan yapımı devam eden 205 odalı 5 yıldızlı otel bloğunun potansiyel alıcılarının bulunması ve bu alıcılarla satış görüşmelerinin yapılması için genel müdürlüğe yetki verilmesine, görüşmelerde minumum değerin esas alınması için otel bloğunun değerini tespit ettirmek üzere Lotus Gayrimenkul Değerleme A.Ş firmasına gayrimenkul değerleme raporu hazırlatılmasına karar vermiştir.''



Bu Haber 29.09.2022 - 11:56:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.