Rus hava yolu şirketi Moskova - Dalaman uçuşlarına başladı

Rus hava yolu şirketi Moskova - Dalaman uçuşlarına başladı

26 ülkeden 181 noktaya uçuş gerçekleştiren Rus hava yolu şirketi S7 Airlines’ın Moskova-Dalaman uçuşları başladı.


Dünyanın en iyi 100 havayolu listesinde yer alan S7 Airlines’ın Rusya’nın başkenti Moskova'dan Dalaman’a ilk seferini gerçekleştirdi. Şirketin tarifeli uçuşu su takı ile karşılanırken, yolculara da çiçek verilerek pasta ikram edildi.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, şunları söyledi:

"2018 yılından beri S7 Airlines ve Fly Service ile yoğun olarak ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar sonucu 2019 yaz sezonu için S7 Airlines’ın Moskova hub’ı Domodedovo Havalimanından Dalaman’a tarifeli uçuş konulması kararlaştırılmıştı. Hem S7 Airlines’ın yöneticileri hem Sivil Havacılık Otoritemiz nezdinde sarf edilen yoğun çabalar sonucu bölgemizin gelişimi için önemli olan tarifeli uçuşların gerçekleşmesi adına gerekli zemin oluşturuldu ve halen dolu gelen ilk uçuşun mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu bağlamda, bu uçuşun gerçekleşmesinde başta Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Bahri Kesici olmak üzere katkısı bulunan, özellikle S7 Airlines Genel Müdür Yardımcısı Leonid Dayneko, Stratejik Planlama Müdürü Konstantin Pyankov, Türkiye Genel Temsilcisi Arif Shahbazov, S7 Airlines’ın Türkiye’deki temsilci firması Fly Service’ın Yöneticileri ve havalimanımızda yolcu konforunu sağlamak için canı gönülden çalışan TGS yer hizmet kuruluşu ve Yöneticilerine teşekkür ederim.
Rusya’da Aeroflot’dan sonra en geniş uçuş ağına sahip havayolu firması S7 Airlines 181 şehir ve 26 ülkeye uçuş gerçekleştirmektedir ve havayolunun network’ü sayesinde uçuşlarımızdaki doluluğun yüksek olacağını öngörüyoruz."

Uçuşlar her hafta cumartesi günü Airbus 320 tipi uçak ile gerçekleşiyor. Dalaman’dan Marmaris ve Fethiye gibi popüler tatil beldelerine ulaşım kolaylığı dikkate alındığında Rus yolcuların uçuşa ilgi duyması bekleniyor.



Bu Haber 10.07.2019 - 10:55:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.