Rus hava yolu Antalya uçuş programını genişletiyor 

Rus hava yolu Antalya uçuş programını genişletiyor 

Rusya'nın milli hava yolu Aeroflot, Antalya uçuş programını genişletiyor. Şirket, nisan ayından itibaren Antalya uçuşlarını kademeli olarak artıracak.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Uçuşları kademeli olarak artıracak

Rus hava yolu Aeroflot, 2023 yaz sezonu Antalya uçuş programını genişletme kararı aldı. Nisan ayından itibaren uçuşları kademeli olarak artıracak olan şirket, bu kapasitenin büyük kısmını tur operatörlerine blok koltuk olarak sunacak, küçük bir kısmını ise kendisi satacak. Rus seyahat uzmanları, mevcut durumda Türkiye'ye dönük yaz sezonu uçuşlarının yeterli olmadığını, bu nedenle bilet fiyatlarının yüksek olduğunu ifade ediyor.

Sezonda haftada 42 uçuşa kadar çıkacak

Moskova-Antalya arasındaki uçuşlarında Boeing-737 veya Airbus A320 gibi dar gövdeli uçakları kullanan Aeroflot, 26 Mart'tan itibaren yaz programının başlamasıyla günde iki uçuş yapmaya başlayacak. Nisan'ın 22'sine gelindiğinde uçuşlar bu sefer geniş gövdeli Airbus A330'larla yine günde iki olarak yapılacak. 28 Nisan'dan Mayıs tatili sonuna kadar uçuş sayısı günlük 4'e çıkarılacak ve bu uçuşların üç tanesi Airbus A330 ve Boeing-777 uçaklarla icra edilecek.

Aeroflot, mayıstan sonraki aylarda, yaz sezonu boyunca, Antalya'ya günde 5 veya 6 uçuş gerçekleştirecek. Şirketin bu frekanslarla yapacağı Antalya uçuşları 28 Ekim'e kadar devam edecek.



Bu Haber 23.02.2023 - 09:39:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.