Peninsula'nın otelinde 1,8 milyon dolarlık mücevher hırsızlığı

Peninsula'nın otelinde 1,8 milyon dolarlık mücevher hırsızlığı

ABD'nin California kentinde bulunan Peninsula Beverly Hills'de misafirlerin 1,8 milyon dolarında mücevher ve değerli eşyasının çalındığı belirtildi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Dünyanın önde gelen lüks otel markalarından Peninsula'nın California'da bulunan Peninsula Beverly Hills isimli tesisinde yaklaşık 2 milyon dolar değerinde hırsızlık olayı yaşandı.

ABD medyasında yer alan haberlerde, 37 yaşındaki Jobson Marangoni De Castro isimli otel çalışanının, tesiste konaklayan moda tutkunu Brezilyalı çifte ait 1,8 milyon dolar değerindeki mücevher, takı ve değerli eşyayı çaldığı için tutuklandığı ileri sürüldü.

De Castro'nun otel çalışanını kandırarak çifte ait oda kartını ele geçirdiği ve aralarında 200 bin dolarlık Flavia Vetorasso pırlanta kolye, 89 bin dolarlık Chopard L'Heure du Diamant saat, 14 bin dolarlık Chanel marka elbise ve 285 bin dolar değerinde elbisenin de bulunduğu toplam değeri 1,8 milyon dolar olan takı, mücevher, çanta ve değerli eşyayı çaldığı ileri sürüldü. 

Beverly Hills'de yaşayan ve Brezilya vatandaşı Jobson Marangoni De Castro'nun soygunun ardından Miami'ye uçtuğu ve çaldığı şeyleri Instagram'dan 50 bin dolara satmaya çalıştığı iddia edildi.

Çaldığı eşyaları dışarı çıkarırken kullandığı asansörde kameralara yakalanan De Castro yakalanarak tutuklandı. Savcılık, çalıntı eşyaları eyaletler arasında taşıdığı iddiasıyla Los Angeles Havalimanı'nda tutuklanan De Castro’nun, Los Angeles'taki ABD Bölge Mahkemesine çıkarılmak üzere kefaletle serbest bırakıldığını açıkladı.



Bu Haber 26.08.2023 - 09:26:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.