Özak GYO 2016 yılında portföyünü 2,5 milyar TL'ye yükseltecek

Özak GYO 2016 yılında portföyünü 2,5 milyar TL'ye yükseltecek
Şubat ayında halka arz edilen Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 745 milyon TL olan portföyünü yeni projeleriyle birlikte 2016 yılında 2.5 milyar liraya yükseltmeyi hedefliyor. Özak GYO YönetimKurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “2016 yılında Türkiye’nin üç büyük GYO’sundan biri olacağız” dedi.


Geçtiğimiz ay Ataşehir’de FinansMerkezi’ne çok yakın bir arazinin ihalesini kazandıklarını hatırlatan Akbalık, burada geliştireceği ofis ve ticari alanlar için uluslararası mimarlarla çalışmaya başladıklarını söyledi. Akbalık, Bayrampaşa’daki arazilerinde gerçekleştirecekleri projelerinde ise 10 bin metrekarelik bölümü Metro Grup’a kiraladıklarını, arazinin kalan kısmında 600 konutluk bir yaşam alanı oluşturacaklarını belirtti. Zekeriyaköy’de yine bir arazi için ihaleye katıldıklarını ve ikinci tura kaldıklarını kaydeden Akbalık, almayı çok istedikleri bu arazide bin adetlik villa ile ticari ünite           yapmayı planladıklarını aktardı.

İNŞAAT, HOLDİNGİN AMİRAL GEMİSİ

Özak Global olarak 27 yıldır tekstille uğraştıklarını belirten Ahmet Akbalık, bunun yanı sıra turizm yatırımları da olduğunu belirterek, Antalya Belek’teki Ela Quality Oteli’nin yanı sıra, Didim ve Demre’de bulunan 170 ve 70 dönümlük arsalarda yeni yatırım kapsamında resort otel ve villa tarzı konutlar yapacağını açıkladı. Akbalık, “Yeni yatırımlarımızla birlikte gayrimenkul geliştirme şirketimiz holdingin amiral gemisi olacak” diye konuştu. (Habertürk)



Bu Haber 09.05.2012 - 15:05:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.