Otellere buklet malzemesi tedarik eden şirketler dernek kurdu
Otellere buklet malzemesi tedarik eden şirketler, sektörel kalknma ve saygınlıklarını artırmak için bir dernek çatısı altında birleştiler.
Otellere buklet ürünleri tedarik eden 12 şirketin bir araya gelerek kurduğu Buklet Ürünleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (BUSİD), sektörü destek mekanizmalarından ve standartlaşmadan uzak yapısına çözüm arayacak.
Buklet sektörünün üretimle ilgili sorunlarına hakim olduklarını ve bunlara çözüm üretmek için öncelikle çaba edeceklerini ifade eden BUSİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçındere, buklet konusunda komuoyunda bilinirliği ve güvenliği sağşamayı hedeflediklerini belirtti. Buklet ürünleri sayesnde konaklama sektöründe ekonomik hijyenin sağlanabildiğini kaydeden Yalçındere, sektörün en önemli önceliklerinin standartlaşma ve denetim mekanizmalarının geliştirilmesi olduğuna dikkat çekti.
Buklet sektörünün ihracata daha fazla odaklanması gerektiğini kaydeden Yalçındere, dernekleşmeyle birlikte sektörün tek ses olacağını savundu.
BUSİD kurucu yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:
Ahmet Turan Aydın - Çerçi Kozmetik
Aydın Çaloğlu - Sistem Otelcilik
Burak Besnili - Temko Temizlik
Deniz Danışman - Deniz Buklet
İlker Duran - Detay Turizm
İzzet Hızlı - Han Kozmetik
Hamit Yakın - Sun Turizm
Hüseyin Özbakır - RH Tekstil
Mahmut Küçükdoğan - Mahmut Tekstil
Mehmet Yalçındere - Güno Pazarlama
Seza Uğrubol - Turunch Kozmetik
Süleyman Sadi Tanay - Tanay Turizm.
Bu Haber 29.08.2016 - 14:47:13 tarihinde eklendi.