Oteller 2021 sezonunda dijital ajansını seçerken nelere dikkat etmeli?

Oteller 2021 sezonunda dijital ajansını seçerken nelere dikkat etmeli?

2020 turizm sezonunu pandemi etkileri altında geçiren turizm profesyonelleri yeni sezon çalışmalarına başladı. Güvenli turizm standartları kapsamında düzenlenen ​​otellerin satış ve pazarlama yöneticileri, yeni sezon hedefleri kapsamında reklam çalışmalarını masaya yatırıyor. Turizm dünyasının 2021 sezonunda reklam çalışmalarında ajanslarını seçerken dikkat etmesi gerekenleri sizler için derledik.


ÇOK DİLLİ, ÇOK ULUSLU REKLAM PROFESYONELLERİ

Turizm denilince şüphesiz ki ilk akla gelen, çok dilli ve çok uluslu müşteri potansiyeli olmasıdır. Turizm profesyonelleri otellerini, tasarımdan çalışanlarına, beslenmeden eğlence kültürüne  kadar çok uluslu müşteri potansiyeline göre dizayn etmeyi önemserler. Müşterilerinin tercihlerini belirleyen bu bakış açısını reklam çalışmalarında da öne çıkarmaları gerekir. İletişimin önemli bir parçası olan reklam çalışmalarını, sıradan tercüme yöntemleri ile değil, hedef kitle kültürüne hakim, çok dilli ve çok uluslu reklam profesyonelleri ile gerçekleştirmeleri başarılarını artıracaktır.

DİJİTAL MECRALARA HAKİM REKLAM AJANSI

Müşteri portföyünün ortaya çıkmasının ardından en önemli adım ise doğru hedef kitleye ulaşılacak doğru reklam platformlarıdır. Mecralarla güçlü ilişki kurabilen ve üst düzey reklam araçlarını kullanabilen ajanslarla çalışmak size hem maddi açıdan hem de işleyiş ve destek açısından çok büyük avantaj sağlar. Doğru reklam alanı ve doğru mecra tercihini yapabilecek, her ülkenin yerelinde öne çıkan mecralara hakim bir ajansın tercih edilmesi, hedef kitle ile teması kolaylaştıracaktır.

AYRINTILI RAPORLAMA, DOĞRU ANALİZ

Reklam çalışmalarını değerlendirmek ve sonuçlarını analiz etmek çok önemlidir. Doğru bir reklam stratejisi için şeffaf, ayrıntılı raporlama yapan ve doğru analizlerle yönlendiren ajanslar turizm yöneticileri için belirleyici olacaktır.

PRESTİJLİ MARKALARA PARTNERLİK

Her sektörde olduğu gibi reklamcılık alanında da deneyim sahibi bir ajans tercihi turizmciler için öne çıkacaktır. Deneyimliliğin en önemli kriterlerinden birisi de kimlerle/nelerle edinildiğidir. Bu deneyimleri, geniş bir sektör ağında prestijli markalara partnerlik ederek edinmiş ajansların tercih edilmesi, profesyonel bir çalışma ile sonuçlanacaktır.

DOĞRU REKLAM, DÜŞÜK MALİYET

Reklam çalışmalarının en önemli noktası elbette ki bütçe kullanımıdır. Turizm profesyonelleri bütçe miktarından önce bütçenin doğru ve verimli kullanımını dikkate alırlar. Deneyimli, çok uluslu ve mecra ilişkileri kuvvetli bir ajans, doğru kitleye doğru içeriği doğru mecrada buluşturarak, reklam çalışmalarında maliyeti düşürüp, verimliliği artıracaktır. Eyula Marketing House olarak turizm profesyonellerine, dijital reklam alanında faaliyet gösteren değerli ajanslarla, markalarının ihtiyaç duyduğu kriterleri değerlendirmelerini öneririz. Turizme yönelik detaylı fikir alışverişi yapmak ve ajansımızı daha iyi tanımak için iletişim bilgilerimiz;

*Website:  https://www.eyula.com/tr/

*Email: info@eyula.com

*İstanbul ofis
: Dereboyu cad. No:6/7, Levent Life Residence, Levent, İstanbul/Türkiye

*Antalya ofis: Adnan Menderes Bulv. No:63/50, Muratpaşa, Antalya

*Moskova ofis: ​ ​DI Telegraph, Tverskaya 7, Moscow, Russia

*Telefon: (İstanbul) 0212 284 77 85, (Antalya) 0242 243 77 80, (Moskova) ​+7 495 128 71 07

Eyula Marketing


,


Bu Haber 20.10.2020 - 13:40:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.