Ömer Faruk Dengiz’den otellere İngiliz turist tavsiyesi 

Ömer Faruk Dengiz’den otellere İngiliz turist tavsiyesi 
Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, otelcilere İngiliz turisti ‘incelikli müşteri’ olarak belirleme tavsiyesinde bulundu.

Turizm Güncel 

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen WTM Fuarına katılan BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum’un İngiltere pazarındaki güçlü konumunu sürdürme çabasında olduğunu belirtti. İngiltere’nin Bodrum için hep ilk 3 pazar arasında olduğuna dikkat çeken Dengiz “Bu yıl meydana gelen zorluklara rağmen İngiltere Bodrum’dan elini çekmiş değil. İngiliz seyahat acentaları, Bodrum'daki satışların olumlu yönde ilerlemesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bodrum'daki konaklama tesisleri de İngiliz turistlerin tercih edebileceği fiyat seviyelerine ulaşmak adına konaklama ücretlerinde düzenlemeler yapıyor.” dedi.

“Oteller İngiliz turisti öncelikli müşteri olarak belirlemeli”

Jet2 ve Easyjet gibi hava yolu şirketlerinin bu yıl ortalamanın üzerinde bir kapasite artışı sağlayarak yüzde 22 ve yüzde 10 oranlarında büyüme kaydettiğini belirten Ömer Faruk Dengiz, şunları söyledi: 

2024 yılında daha iyi satış rakamları hedefleyen tesislerin, İngiliz turistleri öncelikli müşteri kitlesi olarak belirlemesi gerekiyor. TAV Havalimanları ile yapılan görüşmelerde, Birleşik Krallık pazarı için 2024 kapasitesinin artırıldığını öğrendik. Bodrum'daki tesislerin satışlarda artışa katkıda bulunması bekleniyor. Bu alandaki sorumluluğunun farkında olan BODER bu önemli fuarda Bodrum turizmini büyütmek için çaba sarf ediyor. Bu çabaların karşılığını bulması halinde, 2024 yılı Bodrum’un Birleşik Krallık pazarındaki için en iyi sezon olabilir. “BODER 2024 yılına her zamankinden daha umutlu ve hazır bir şekilde giriyor.”


Bu Haber 08.11.2023 - 08:15:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet demir 08.11.2023 - 06:28

    İlginç bi bakış açısı. Sanırım en az ödeme yapan ve ençok reklamasyon yapan tatilciler ingilizler.

  • bu yıl hedef nedir başkanım ?

    yüksel aslan 08.11.2023 - 10:42

    https://www.turizmguncel.com/haber/omer-faruk-dengiz-bu-yil-15-milyon-turist-hedefliyoruz

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.