Öger Tours’tan Türkiye’ye dönük büyük kapasite artışı

Öger Tours’tan Türkiye’ye dönük büyük kapasite artışı
Almanya‘da Türkiye ve şark ülkeleri spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Öger Tours, 2019 yaz programını açıkladı. Erken rezervasyonların pozitif seyrettiği belirtilen Öger Tours açıklamasında, uçuş programının genişletildiği ve 50. yıla özel kampanyalar yapıldığı ifade edildi.

Savaş Daş - TurizmGüncel

TÜRKİYE KAPASİTESİNİ YÜZDE 30 ARTTIRDI

Almanya’da Türkiye ve şark ülkeleri spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Hamburg merkezli tur operatörü Öger Tours, 30 Alman gazeteciyi Türkiye’ye getirdi. 2019’da başlatacağı İstanbul-Safranbolu-Kapadokya turunu tanıtan şirket, 2019 programını da gazetecilere tanıttı. Öger’in İstanbul’da başlayan basın gezisi, Safranbolu, Ankara, Kapadokya olarak devam etti.

2017-18 döneminde müşteri sayısını önemli ölçüde arttıran Öger Tours, Türkiye uçuş programını yüzde 30 genişletti. Şirket ayrıca, yeni dönemde hayata geçecek yeni oteller, yeni uygulamalar ve yeni kampanyaların da müjdesini verdi.

rosati_1

‘’AİLELER TÜRKİYE’YE GERİ DÖNÜYOR’’

Tamamlanan dönem için pozitif bir bilanço ortaya koyan Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati geride bırakılan sezonun kazanan ülkesinin Türkiye olduğunu açıkladı. Rosati, ‘’Türkiye’ye seyahat eden Alman ailelerin oranı bir önceki seneye kıyasla yüzde 5 oranında arttı. Repeat müşterilerimizin çoğu, özellikle 50 yaş üstü olanlar Türkiye’ye geri döndü. Özetle, misafir sayımızda çift haneli artış kaydediyoruz.’’ dedi.

Şirketin 50. yıldönümü vesilesiyle Öger Tours ile tatil çıkan ailelere özel aksiyonlar gerçekleştirileceği açıklandı. 50. yılda 50 euroluk sabit çocuk fiyatı bunlardan biri. Şirket ayrıca, Cook´s Club otel konsepti sayesinde 30 yaş altı gençlere de odaklanıyor.

AİLE OTELLERİ REVAÇTA

İyi bir orana ulaşan 2019 sezonuna dönük erken rezervasyonlar, Türkiye ve şark ülkeleri spesiyalisti tur operatörüne iyimser bir bakış kazandırdı. Misafirlerin geçmiş yıllara göre tatilini daha erken satın aldığı belirtilen açıklamada, plajı bulunan otellerin, aile odası bulunan otellerin ve cazip uçuş tarihlerinin talep gördüğüne dikkat çekildi.

Öger Tours’un 2019 programındaki dikkat çeken noktalardan biri de uçuş programı. Önümüzeki sezonda uçuş programını yüzde 30 oranında genişletme kararı alan şirket, Almanya’daki büyük havaalanlarının yanı sıra, Bremen gibi bölgesel havalimanlarından da yeni bağlantılar planlanıyor.

rosati_tarakci

TARAKÇI: ANTALYA SEFER SAYIMIZ HAFTADA 500’E KADAR ÇIKACAK

‘’Alman turistlerin en sevdiği tatil bölgesi olan Antalya’ya yapılan seferlerinin genişletilmesine ağırlık verilecek’’ diyen Öger Tours Türkiye Satış Müdürü Altan Tarakçı, çok geniş bir programa sahip olduklarını ve Almanya’nın 22 havaalanından haftalık olarak 500 sefere kadar Antalya’ya doğrudan uçacaklarını ifade etti. Tarakçı, ‘’ Ayrıca haftada 126 uçuş da İzmir´e yapıyoruz. Uçuş programımızı genişleterek Antalya’nın yanında İzmir’e de odaklanıyoruz’’ diye konuştu.

2018’deki gösterdikleri iyi performansın ardından Mısır ve Tunus uçuş programında da hafif bir artış yapıldığını söyleyen Tarakçı, ‘’2019 sezonu için Mısır’a haftalık 177, Tunus’a ise haftalık 100 uçuş planlandı.’’ ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DEN 25 YENİ TESİS

Türkiye’ye dönük uçuş programını genişleten Öger Tours, kataloğundaki otel sayısını da arttırdı. Şirket, çoğu aile olan 25 yeni tesisi kataloğuna aldı.

Gelecek yıldan itibaren Thomas Cook’un yeni otel markası Cook’s Club iki tesisle Türkiye’de olacak. Bunlardan biri Cook‘s Club Alanya Beach, diğeri ise Cook‘s Club Adaköy Marmaris olacak. Cook’s Club konseptiyle, henüz seyahat şirketi ile seyahat etmemiş genç yetişkinleri hedefleyen Thomas Cook’un bu otel konseptinde; Bohemian lifestyle ile bütünleşen tasarım, şık ve sade odalar, doğal bir atmosfer, kaliteli yemekler, gündüz gece havuz başında mükemmel müzik sağlayan DJ´ler gibi unsurlar öne çıkıyor.

PALOMANIN YENİLENEN İKİ OTELİ PROGRAMDA

Öger Tours gelecek yazdan itibaren Antalya’daki 5 yıldızlı Paloma Orenda Hotel’i yenilenen yüzüyle programına aldı. Aileler ve çiftler için ideal olan otelde 270 oda, spa merkezi, 12 tenis sahası ve plaj voleybol sahası gibi olanaklar bulunuyor.

Paloma Finesse de aynı şekilde 2019´da yenilenmiş olarak misafirlerine kapılarını açacak. Tasarıma önem veren ailelere uygun olan bu tesis, odalarındaki tavandan tabana kadar pencerelerinin yanına, güzel bir tasarım örneği sunuyor. Ailelere uygun olan swim-up-odalarından, direkt olarak havuza girilebiliyor.

ŞARK KATALOĞUNDA MISIR VE TUNUS’TAN 117 OTEL VAR

Mısır ve Tunustan 117 otel bulunan Öger Tours’un 2019 Şark Ülkeleri kataloğuna bu yıl 8 yeni otel eklendi. Makadi Bay’daki Sunise Royal Makadi Resort ve Soma Bay’daki Sentido Palm Royale gibi Öger Tours veya Thomas Cook’un tek yetkili olduğu 15 otel yer alıyor.

Öger Tours’un 2019 sezonundaki bir diğer yeniliği ise ‘late check-out’ (otelden geç çıkış yapma) olacak. Bu servis ile misafirlerin, akşam saat 20’ye kadar otelde bulunan müsait bir odayı kullanabilmesi mümkün. Late Check-Out hizmeti, seyahat öncesi otel rezervasyonu esnasında gerçekleştirilebiliyor.

safranbolu

ÖGER TOURS’UN 50. YILI

Seyahat sektöründe yarım asırı deviren Öger Tours, Türkiye destinasyonunda tüm taahhütlerini yerine getirdiği 50 yılı geride bırakıyor. Türkiye destinasyonunun öncü tur operatörü Öger Tours, Türkiye'nin Almanya’da bir tatil destinasyon olarak tanıtılmasında önemli bir rol oynadı.

Türkiye’nin 1960’lı yıllarda bireysel olarak gezildiğini belirten Göktaş-Rosati, ‘’50. yıldönümümüzden dolayı gururluyuz. Yüksek kalite, öncülük ruhu, güvenilirlik ve çeşitlilik, Öger Tours’un değerlerini en iyi şekilde ifade ediyor. Bu değerleri birlikte 50 sene boyunca başarılı bir biçimde şekillendirip beraber büyüdüğümüz meslektaşlarıma, partnerlerimize, müşterilerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

50. YILA ÖZEL KAMPANYALAR YAPILACAK

Öger Tours, 50. yılını müşterileri ve acenteleri beraber aksiyonlarla kutlayacak. Aksiyonların merkezinde ise ‘50’ rakamı yer alacak.

Seçilen özel otellerde 50 gün boyunca yüzde 50 oranında erken rezervasyon indirimi sunulacak. Takvimde 50. haftaya gelindiğinde ise çocuklar için 50 euro sabit fiyat kampanyası yapılacak. 1-24 Aralık 2018 tarihlerinde ise 50 euroluk seyahat kuponu verilecek. Benzer ikramiyeler için günlük çekilişlerin yapılacağı kampanya döneminde, aile, çift, uzun-konaklama misafirleri ve acenteler için başka aksiyonlar da planlanlanıyor.

ÖGER’DEN YENİ TUR: İSTANBUL-SAFRANBOLU-KAPADOKYA-ANTALYA

Öger Tours, 50. yıldönümü vesilesiyle müşterilerine Türkiye’nin en görülmeye değer yerlerini kapsayan yeni bir tur sunuyor: Türkiye’nin en coşkulu şehirleri ile en güzel manzaraları tek turda birleşiyor. Turun çıkış noktası ise metropol kenti İstanbul. İstanbul’da Ayasofya, Sultan-Ahmet Cami ve Topkapı Sarayı gibi büyüleyici mekanlar gezildikten sonra, Osmanlı mimarisinin sedefi ve şehir merkeziyle Dünya Kültür Mirasına sahip olan Safranbolu şehrine geçilecek.

Turun bir sonraki durağı olan Ankara’da ise katılımcıları en iyi arkeoloji müzesi ve Müzesi bekliyor. Öger Tours misafirlerinde güzel bir izlenim bırakan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabiri de ziyaret dilecek noktalar arasında.

Turun finalini ise Peri Diyarı’ olarak adlandırılan Kapadokya oluşturuyor. Misafierler, tur bittikten sonra Kapadokya’dan ülkelerine dönebilecek ya da isterlerse, Antalya’da bi hafta deniz tatili yapabilecekler.

Göktaş- Rosati, ‘Uzmanlaşma bizim işimiz ve Türkiye’nin kültürel çeşitliliğini başka bir tur operatörü hiç yokmuş gibi tek başımıza temsil ediyoruz. Bu nedenle, kültür- ve tur misafirlerimize bu özel tur paketiyle teşekkür etmek isteriz’ diye vurguladı.



Bu Haber 12.11.2018 - 09:51:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.