ODEON Tours'dan Ramazan Bayramı fırsatları


Yurtiçi ve yurtdışı turlarda ODEON Tours’dan Ramazan Bayramı’na özel kampanya

Tatillerinde kaliteye önem verenlerin doğru tercihi ODEON Tours, Ramazan Bayramı kampanyasıyla tatilcilere yüzde 30’a varan indirimlerin yanı sıra sigorta güvencesi ve tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit olanağı sunuyor. 

ODEON Tours; tatilcilere, farklı şehirlerde, farklı bütçe ve beğeniye uygun 400’ü aşkın tesis alternatifiyle Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı’na özel kampanyasıyla tatil imkanı sunuyor. Üstelik yüzde 30’a varan indirim, sigorta güvencesi ve tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit fırsatıyla.

Ramazan dönemi boyunca, çeşitli otel ve tesislerde misafirlerine özel iftar sofraları ve sahur programları sunan ODEON Tours, Ramazan Bayramı’nda Türkiye genelinde 400’ü aşkın tesiste ve Kıbrıs otellerinde gerçekleştirilecek özel bayram eğlencelerini de tatil paketleri kapsamında misafirlere sunacak.

400’ü aşkın tesis alternatifi

ODEON Tours’un Ramazan Bayramı tatili için gidilmesini önerdiği yerler arasında; Antalya, Bodrum, Çeşme, Fethiye, Kıbrıs, Kuşadası yer alıyor. Kıbrıs bölgesi için, bayram tatilcilerinin isteği doğrultusunda, gidiş-dönüş uçak bileti, otel konaklaması ve transferler dahil çok özel fiyatlı paketler oluşturulabiliyor. 
 
ODEON Tours’dan Ramazan Bayramı tatiline özel yurtdışı turlar
ODEON Tours’un misafirlerine sunduğu Avrupa turları ve ekonomik yakın bölge turları da Ramazan Bayramı’nda tatil alternatifleri arasında yer alıyor.
 
Ayrıca ODEON Tours tarafından Paris, Roma, Venedik, St. Petersburg ve Kiev gibi şehirlere yönelik turlar da bayrama özel olarak düzenleniyor.
 
Bangkok – Pattaya turu
Thailand’ın başkenti Bangkok kanallarla ikiye ayrılmış bir şehir. Bangkok bir yanda gökdelenleri diğer yanda WAT olarak adlandırılan mabed ve tapınaklarıyla tarih ile modernizmin iç içe geçtiği bir atmosfere sahip. ODEON Tours misafirleri, bu tur sayesinde Budizm hakkında birçok detay öğrenip, Thailand’ın tarihsel yapısını inceleme fırsatı yakalayacak. 
 
Alışveriş konusunda da zengin olan bu şehirde misafirler, Yüzen Çarşı ve gece pazarlarını keşfetme fırsatı bulacak. 
 
Thailand’ın Bodrum’u olarak adlandırılan Pattaya’da deniz, kum ve güneşin tadı çıkartılabilecek. Bölgedeki Mercan Adaları, timsah çiftliği ve tropik bahçeler görülmeden, Thailand kültürüne ait olan Alcazar Show izlenmeden ülkeden ayrılmamalı. 
 
Bangkok – Pattaya turu Türk Hava Yolları ve Emirates Havayolları alternatifleri ile 6 gece konaklamalı olarak kişi başı 949 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.
 
Dubai Turu
Farklı su sporlarının yapılabileceği Dubai, her türlü alışveriş konusunda sınırsız olanaklar sunuyor. Vergi oranlarının çok düşük olduğu ülkede çok rahat ulaşabilecek alışveriş merkezleri; beyaz eşyadan elektroniğe, giyim eşyalarından aksesuara kadar birçok seçenekle keşfedilmeyi bekliyor. ODEON Tours tarafından düzenlenen ekstra turlarla da alışveriş haricinde eğlenceli vakit geçirilebilir. ODEON Tours; safari turlarına katılıp, katılımcılara ayrı ayrı tahsis edilen jeep ile bir gezinti yapmanızı tavsiye ediyor.  Dünyanın sekizinci harikası olarak nitelendirilen Palmiye Adası, dünyanın ilk 7 yıldızlı oteli Burj Al Arab ve dünyanın en yüksek kuleleri olan Dubai Kuleleri görülmeden şehirden ayrılmamalı. 
 
Bembeyaz kumsalları, berrak denizi ve vazgeçilmez su sporları ile büyüklere olduğu kadar çocuklara da mükemmel imkanlar sunan Dubai turu, 3 ve 4 gece kişi başı 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.
 
Halkidiki Turu
3 parmaklı bir ele benzeyen yarımada, Yunanistan’ın kuzeyinde bulunuyor. Yunanistan’da egzotik bir ada hissi yaratan Halkidiki; bembeyaz kumsalları, turkuaz rengindeki denizi ve ülkemize yakın olmasının sağladığı avantajla ODEON Tours misafirlerine güzel bir tatil yapma imkanı sağlıyor.
 
Bölge halkının çoğu geçimini balıkçılıktan sağlıyor. ODEON Tours, balık lokantalarına giderek balık çeşitlerini denemeden tatilin bitirilmemesini öneriyor. 
 
Halkidiki oldukça hareketli bir gece hayatına sahip. Ayrıca Halkidiki’de; jeeplerle safariye katılma, korsan gemileri ile muhteşem koyların keşfi ve günlük turlarla binlerce yıllık tarih ve kültürün gözlemlenmesi mümkün.
 
Bu turda; gerçekleştirilen günübirlik Selanik, Kassandra Körfezi, Meteora, Athos Körfezi gibi turlara katılıp yakın çevrenin tanınması da mümkün oluyor. Halkidiki turu lüks otobüsler ile 4 gece 5 gün konaklamalı olarak kişi başı 279 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.
 
Kalitenin adresi ODEON Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat
ODEON Tours, başta Mısır ve Tayland’da bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün  ve  Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam etmektedir. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ile ODEON Tours’un uluslararası deneyimlerini tecrübe edebilirsiniz.
 
ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor. 
 
Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.odeontatil.com  adresine ulaşabilirsiniz.
 


Bu Haber 12.07.2013 - 10:22:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.