Neckermann'ın 2023 hedefi yüksek: Gaza basmak istiyoruz

Neckermann'ın 2023 hedefi yüksek: Gaza basmak istiyoruz

Thomas Cook'un 2019'daki iflasından sonra ANEX Grubu tarafından satın alınan ve geçen yıl tekrardan faaliyetlere başlayan Neckermann Reisen, bu yıl acenteleri odak noktasına alarak, genişletilmiş ürün yelpazesiyle büyük bir ilerleme kaydetmek istiyor.


Turizm Güncel – Dış Haberler

Almanya seyahat pazarında 60 yıldır faaliyet gösteren, ülkenin en bilindik seyahat markaları Neckermann Reisen, 2023 yılı için hedef büyüttü. Neckermann Reisen Satış ve Pazarlama Müdürü Carsten Burgmann, ''Neckermann Reisen bir Alman kültür mirasıdır. Biz, geleneksellik ve modernlik arasında bir köprü kuruyoruz.'' diyor.

Geçen yıl İspanya, Yunanistan, Türkiye, Mısır ve Bulgaristan gibi destinasyonları kataloğuna ekleyen şirket, bu yıl ürün yelpazesini daha da genişletmek istiyor. Daha fazla otel, daha fazla uzun mesafe seyahat ve Eurotours ile işbirliği içinde gerçekleştirilecek araç turları şirketin bu yılki planları arasında.

2023 hedefleri büyük

2021-22 mali yılında ANEX Grubunun (ANEX Tour, Öger Tours, Bucher Reisen ve Neckermann Reisen) Almanya'daki toplam cirosu 365 milyon euro iken, 2023 yılında sadece Neckermann için hedeflenen ciro 150 milyon euro.

Nisan-Ekim 2022 arasında 20 bin müşteriye hizmet verdiklerini söyleyen Burgmann, Neckermann Reisen markasının Almanlar arasında hala yüksek bir güvene ve popülariteye sahip olduğunu bu nedenle bu sene ve önümüzdeki sene gaza basmak istediklerini söyledi.

Seyahat acenteleri ve servis sağlayıcılarının, Thomas Cook'un iflası sebebiyle oluşan ipoteklerini kaldırdıklarını belirten Burgmann; ''Eski otel ortaklarımızın birçoğunu geri kazanabildik.'' açıklamasını yaptı.

En önemli ortakları seyahat acenteleri

Seyahat acentelerini dağıtımın merkezine yerleştiren Neckermann Reisen eskiden kullandığı ''Neckermann mümkün kılar'' sloganına geri dönecek. Aileleri ve 55 yaş üstü kesimi hedef alan şirket, uygun fiyatlarla yüksek kalite hizmet vermeyi amaçlıyor. Müşterilerine 4 ve 5 yıldızlı oteller ve her şey dahil teklifler sunacak olan Neckermann’ın satışlarının şu anda yüzde 60’ı her şey dahil tekliflerden oluşuyor.

ANEX Grubuna özel otel markaları

Neckermann Reisen'ın bir amacı da misafirlerine tek yetkili olduğu oteller sunmak. Bu amaçla şirket ilk aşamada ANEX Grubunun kendi içindeki kardeş markaları kullanacak. Satın alma grubun incoming acenteleri taradından yapılacak. Sadece ANEX Grubu tarafından satılacak otellere ihtiyaçları olduğunu belirten Burgmann, "Bu yıl başlayacağız. Gelecek yıl en iyi otellerin olduğu ilk deniz fenerlerimiz ortaya çıkacak." şeklinde konuştu.

Neckermann ayrıca, ürün yelpazesini de genişletiyor. Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Maldivler ve Dominik Cumhuriyeti'nin yanı sıra önümüzdeki kış için Küba ve Florida Uzak gibi uzak mesafe destinasyonlar da satışa açılacak.



Bu Haber 17.04.2023 - 18:28:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.