Nadir Alpaslan: TGA Costa Cruises ile ortak reklam yapacak

Nadir Alpaslan: TGA Costa Cruises ile ortak reklam yapacak

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının İtalyan kruvaziyer şirketi Costa ile ortak reklam çalışması yapacağını açıkladı.


TurizmGüncel'de

Costa Cruises, dünyanın en büyük yolcu gemisi Costa Venezia gemisini İstanbul’a konuşlandırdı. İstanbul kalkışlı/varışlı seferler yapacak olan gemide düzenlenen iftar programına katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Türkiye’nin kruvaziyer turizmi ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladığını söyledi.

“Costa ile ortak reklam çalışması yapacağız”

Galataport’un dünyanın en büyük ve kapsamlı limanlarından biri olduğunu söyleyen Nadir Alpaslan kruvaziyer turizmi için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve ‘uçakla gel kruvaziyerle gez’ turizm konseptinin başlatıldığını kaydetti. Türkiye’nin artık kruvaziyer turizminde uğrak noktası değil, uluslararası kruvaziyer turlarının başlangıç ve bitiş noktası haline geldiğini ifade ede Alpaslan, “Kruvaziyer için İstanbul’a gelenler önce İstanbul’da birkaç gün geçirecek ve İstanbul’un gastronomi, alışveriş, kültür ve sanat zenginliklerini deneyimleyecek. Geçtiğimiz hafta İstanbul’daki restoranlarda Micheline rehberine girmeye başlamasıyla ilgili çalışma başlatıldı.” dedi.

Nadir Alparslan ayrıca, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Costa Cruises ile ortak reklam çalışması yapacağını duyurdu.



Bu Haber 29.04.2022 - 09:32:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.