Mete Vardar'dan 'kültür turizmi' ve 'altın üçgen' açıklaması

Mete Vardar'dan 'kültür turizmi' ve 'altın üçgen' açıklaması

Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa Kültür ve İnanç Destinasyonu Çalıştayı’na katılan Jolly Yönetim Kurulu Mete Vardar, bölgeyle ilgili çalışmaları arttırarak devam ettireceklerini belirtti.


Jolly Yönetim Kurulu Mete Vardar, şirket olarak kültür turları ile ilgili ciddi çalışmalar yaptıklarını belirtti. Jolly'nin 3 yıl evvel "Bu Topraklar Bizim" ve geçen yıl da "Mirasım Türkiye" kampanyalarını yürüttüğünü hatırlatan Vardar, salgın nedeniyle ara verdikleri çalışmalara önümüzdeki yıl tekrar devam edeceklerini açıkladı.

''Otel konaklaması yapanlar tur şirketinin adını bile unutuyor''

Bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanında insani zenginliğine de dikkat çeken Mete Vardar; Side, Kemer, Bodrum gibi destinasyonlarda otel konaklaması yapan misafirlerin bir süre sonra hangi acenteyle gittiğini bile unuttuğunu ancak kültür turlarına ilişkin anıların seneler boyunca devam ettiğini belirtti.

''Sadece 'altın üçgen' ile sınırlı kalmayacağız''

Bölgedeki huzurun iç ve dış turizm tarafından görülmesinin turizm potansiyelini arttıracağına vurgu yapan Vardar, sadece 'Altın Üçgen' olarak adlandırılan Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa'ya değil, tüm bölgeyi kapsayan çalışmaları arttırarak devam ettireceklerini söyledi.



Bu Haber 09.11.2020 - 10:25:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.