Mehmet Nuri Ersoy Antalya’nın 2023 turist hedefini açıkladı

Mehmet Nuri Ersoy Antalya’nın 2023 turist hedefini açıkladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nueri Ersoy, Antalya’nın 2023 yılında 16 milyondan fazla turist ağırlayarak yeni bir rekora imza atacağını söyledi. Son 21 yılda çok çalıştıklarını söyleyen Ersoy bahanelere ve gerekçelere sığınmadıklarını anlattı.


Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezinde 28. Dönem AKP Antalya milletvekilleri aday tanıtım toplantısına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya’da bu yıl 16 milyondan fazla turist ağırlanarak yeni bir rekora imza atılacağını söyledi. Bunu söylemle değil eylemle başaracaklarını kaydeden Ersoy şunları söyledi:

“Türkiye’nin her yerine havalimanı inşa ettik. Antalya’ya 16 milyondan fazla turist bekliyorsak bu havalimanları sayesinde oluyor. Antalya havalimanının geçen sene büyüme ihalesi yapıldı, hızlı şekilde inşaat ilerliyor. Geçen yıl kapasiteyi yüzde 30 artırdık, bu yıl ise iki katına çıkaracağız. Kasamızdan bir kuruş çıkmadan özel sektör aracılığıyla yapıyoruz. Türkiye dünyada en fazla turist alan 3. ülke oldu. Gördüğünüz gibi son 21 yılda çok çalıştık, çok güzel şeyler ürettik. Bahanelere, gerekçelere sığınmak yerine, ‘niçin yapamayızı’ söyleyerek, kolaycılığa kaçmak yerine, ‘nasıl yaparıza’ odaklandık”



Bu Haber 17.04.2023 - 09:04:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.