Mehmet Dinler açıkladı: Royal Balloon yurt dışına açıldı

Mehmet Dinler açıkladı: Royal Balloon yurt dışına açıldı

Kapadokya’da faaliyet gösteren Royal Balloon, Ruanda’da faaliyetlere başladı.


Royal Balloon Ruanda’nın ilk sıcak hava balon ticari işletmesini hayata geçirdi. Kuruluş çalışmalarına 2019 yılında başlanan şirket, 18 Şubat 2022 tarihinde düzenlenen törenle ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Royal Balloon’un Ruanda’da yaptığı sıcak hava balonu işletmesi ile ilgili açıklama yapan şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Dinler şunları söyledi:

“Sevgili dostlar; bizleri sevindiren ve heyecanlandıran bir hayalimiz daha gerçek oldu. 2010 yılında kurduğumuz Royal Balloon Cappadocia’nın artık Doğu Afrika’da bir kardeş işletmesi var. 2019 yılından bu yana verdiğimiz emekleri taçlandırarak yüzde 100 Türk sermayeli Ruanda’nın ilk sıcak hava balon ticari işletmesi faaliyete geçti ve 18 Şubat 2022 tarihinde açılış seremonisi yapma gururunu yaşadık.

Akagera Milli Parkı üzerinde ticari balon operasyonlarına başlamış bulunmaktayız. En büyük emek sahibi iş ortaklarımız Atilla Türkmen, Coşkun Harun Güllük, Nihat Karayazı’ya, sürecin başında beri bizi destekleyen Kigali Büyükelçimiz Sayın Burcu Çevik hanımefendiye, Ruanda Kalkınma Ajansına, Ruanda Sivil Havacılık Otoritesine, Akagera Milli Park Yönetimine, filomuzu yerli ve milli balonlar ile donatan Pasha Balloons Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halis Aydoğan’a şükranlarımı sunarım.

Markamızı, uluslararası boyutta potansiyeline ve geleceğine inandığımız Ruanda’ya taşıdığımız için fazlası ile mutlu ve heyecanlıyız. Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız.”



Bu Haber 23.02.2022 - 09:59:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.