'Loveholidays'in 2024'ün ilk çeyreğinde satışı planlanıyor' iddiası

'Loveholidays'in 2024'ün ilk çeyreğinde satışı planlanıyor' iddiası
İngiltere'nin üçüncü büyük tur operatörü konumunda yükselen Loveholidays'in 2024 yılını ilk yarısında satışının planlandığı ileri sürüldü.

Turizm Güncel - Dış Haberler 

Jet2 ve TUI İngiltere'nin en fazla ATOL yolcu teminatı bulunan online tur operatörü Loveholidays ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Sky News'ten Mark Kleinman'ın haberinde, piyasa değeri 1 milyar sterline doğru ilerleyen Loveholidays'in 2024'ün ilk çeyreğinde satışı için bir açık artırmanın başlayabileceği ileri sürüldü. 

Haberde yer alan detaya göre 2018 yılından bu yana Loveholidays'e yatırım yapan özel sermaye şirket Livingbridge, şirket için bir resmi açık artırma süreci başlatmaya hazırlanıyor. Sky News'e bilgi veren kaynaklar, Livingbridge için Loveholidays'e dönük finansman planları satışa dönüştüğünü ifade ediyor. Kaynaklar, olası satış için 2024 yılının ilk çeyreğine işaret ediyor. 

Sky News'e konuşan kaynaklardan biri vergi, faiz ve amortisman öncesi 65 milyon pound kazanç elde eden Loveholidays'in yaklaşık 900 milyon poundluk bir fiyat etiketine sahip olması gerektiğini kaydetti.


Bu Haber 24.08.2023 - 12:53:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.