Kültür ve gastronomi festivalleri Rixos Premium Belek’te yeniden başlıyor



Güneş bir kez daha Akdeniz’den doğuyor!
 
Rixos Premium Belek, geçtiğimiz yıl başlattğı Kültür ve Gastronomi Festivalleri’ni bu yıl da devam ediyor. Yaz boyunca 7 bölgenin kültür ve mutfağının tanıtılacağı etkinlik kapsamında 23 Haziran Cumartesi II. Güneydoğu ve Doğu Anadolu Festivali düzenleniyor 
 
Türkiye’nin belirli bölgelerine has kültürel özelliklerin Akdeniz’e taşınarak tanıtıldığı Rixos Premium Belek’te gerçekleşen kültür festivalleri devam ediyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kendine has etnik yemeklerine, halk oyunlarına, el sanatlarına ev sahipliği yapacak olan festival 23 Haziran Cumartesi günü sabahı yöresel kahvaltı ile başlayacak. 
 
Yöresel yemekler, sıra geceleri Akdeniz’e taşınıyor 
 
Rixos Premium Belek, II. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Festivali gün boyu yöresel el sanatları ve resim sergilerine ev sahipliği yaparken, öğle ve akşam yemeğinde konuklarını Doğu ve Güneydoğu bölgesine has yöresel yemekler ile ağırlayacak. Akşam yemeği ve mırra sunumunun ardından sıra gecesi, Gaziantep kına gecesi ve davul zurna eşliğinde halk oyunları Akdenizlilere keyifli bir akşam yaşatacak. 
 


Bu Haber 19.06.2012 - 13:45:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.