Kilit Grubundan Cumhuriyetin 100. yılına özel program 

Kilit Grubundan Cumhuriyetin 100. yılına özel program 
Kilit Grubu, Cumhuriyetin 100. yılını üç güne yayılan etkinliklerle kutladı.

Turizm Güncel

Kilit Grubu, Cumhuriyetin 100. yılını şirketin amiral gemisi Nirvana Cosmopolitan’da üç güne yaydığı etkinliklerle kutladı. Etkinlikler kapsamında 27 Ekim’de ‘Cosmo Turizmciler Kupası’nın final maçları ve kupa töreni yapıldı. Ödül törenini tesisin Excel Bar bölümünde düzenlenen DJ performansı izledi.

Etkinliklerin ikinci gününde tesis bünyesindeki Cosmos Theatre’de tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı’nın “Cumhuriyetin 100. Yılı Söyleşisi” yapıldı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu gecede Ortaylı, Cumhuriyet fikrinin ne anlama geldiği, Türkiye koşullarında nasıl kurulduğu ve temel değerlerine ilişkin bilgi ve yorumlarını paylaştı. Ortaylı’nın sunumu sonrası etkinlik, Ceren Aksan Mumcu’nun elektro keman performansı ve Ege & Senfoni Orkestrası ile Cumhuriyet Balosu ile devam etti.  

Kilit Grubunun Cumhuriyetin 100. yılı kutlaması etkinliklerinin son gününde şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın sahne aldı. Tesis içindeki amfi tiyatroda düzenen etkinlikte Sunay Akın, Cumhuriyetin kuruluş sürecinde yaşanan ilginç tarihsel olayları, rastlantıları ve sürprizleri akıcı ve heyecanlı bir dille anlattı. Sunay Akın’ın anlatımına müzikleriyle Zülfü Livaneli Orkestrası eşlik etti. 

Kilit Grubunun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Ortaylı ve Akın’a teşekkür ederek 100. yıl plaketlerini takdim etti.


Bu Haber 30.10.2023 - 11:57:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.