Kemer’de futbol turizmi hareketli geçiyor

Kemer’de futbol turizmi hareketli geçiyor

Kemer'de yer alan Oflaz Futbol Kompleksi devre arası kamp yapan takımların tercihi oluyor.


Liglerin verdiği arada Danimarka ve Hollanda'dan takımları ağırlayan Oflaz Futbol Kompleksi ayrıca Türkiye 2.Lig takımlarından Kırklarelispor ve Amedspor'a da ev sahipliği yapıyor.

Kış turizmi için 10 yıldan bu yana tesislerinde futbol turizmini yaşattıklarını  ve Kemer turizmine katkı sunduklarını söyleyen Oflaz Futbol Kompleksi sahibi Ozan Güven, yurt içi ve yurt dışından gelen futbol kulüplerine Kemer’de ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.

“Kemer’in kış turizmi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz”

Ozan Güven yaptığı açıklamada “ Uzun bir süredir Kemer’de futbol turizmi ile ilgileniyoruz. Geçen bu 10 yıllık bir süreçte kendi spor okulumuzu ve futbol kulübümüzü de yarattık. Bu süreci devam ettirme arzusundayız. Oflaz turizm olarak futbol turizmine adım attık. Bu sene Hollanda ve Danimarka’dan iki yabancı takım ile şu anki periyotta da Türkiye 2. Lig takımlarından Kırklarelispor ve Amedspor’a ev sahipliği yapıyoruz. Bunun yanında kendi kulüp ve spor okulu çalışmalarımız devam ediyor. Kemer’in kış turizmi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. “dedi.

“Doğası Kemer’i ön plana çıkarıyor”

Kemer’in artık futbol turizmi ile de ön planda olduğunu söyleyen Ozan Güven “Kemer’in diğer destinasyonlara göre doğası, dağ ve deniz arasındaki yakınlık, mevsimin uygun olması diğer bölgelere göre Kemer’i ön plana çıkarıyor. Bugün de futbol ile alakalı Belek’ten geri kalmayan tesisler söz konusu. Aynı zamanda yüksek kaliteli birçok otelimiz, tesisimiz var. Kemer’de futbol turizminin olduğunu her geçen gün daha çok anlaşılıyor” ifadelerini kullandı.

 



Bu Haber 04.01.2023 - 11:37:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.