Kayakapı Premium Caves, Galatasaray’a sponsor oldu

Kayakapı Premium Caves, Galatasaray’a sponsor oldu

Kayakapı Premium Caves – Cappadocia Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımının sponsoru oldu.


Kapadokya’da faaliyet gösteren Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımının sponsoru oldu.

Anlaşmanın imza töreni Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözzcüsü Rıza Tevfik Morova ve Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler’in katılımlarıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Rams Park'ta gerçekleştirildi.

Törende, Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler: “Mutlu ve gururluyum Kayakapı Premium Caves Kapadokya’nın ilk butik oteli olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yıllar boyunca yerel bazda amatör ve profesyonel spor kulüplerine destek sağlamıştır. Buradaki sponsorluk seviyemizi arşa çıkarmak adına Galatasaray’a sponsor olma niyetimizi ilettik. An itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi sponsorlarından birisi olduk. Bu fırsatı sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim. İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’ye kadın voleybolunu getiren Galatasaray’ın başarılarıyla dolu bir sene olur. Filenin Sultanları’nın başarıları bizi çok gururlandırdı ve Türk kadınının gücünü bize gösterdiler. Milli takımın altyapısı umarım ilerleyen dönemde de Galatasaray’dan olur. Desteğimize devam etmeyi düşünüyoruz. Bu fırsatı sunduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tevfik Morova ise “Bugüne kadar altyapıdan yetiştirdiğimiz sayısız voleybolcu kızımız sayesinde voleybol Türkiye’de ve dünyada tanınır hale geldi. Bunda epey katkımız olduğu için gururluyuz. Birkaç senedir Voleybol milli takımımız Avrupa ve dünya şampiyonlukları kazandı. İnşallah olimpiyat şampiyonluğu da olacak. Buralara oyuncu yetiştirmek zor ve meşakatli bir iş. Bunu da spor kulüpler olarak kendi imkanlarımızla yapmaya gayret ederken kıymetli dostlarımızın da maddi ve manevi desteklerini almak bizim için çok önemli. Sayın Yakup Bey iyi bir Galatasaraylı kendisine çok teşekkür ediyorum. Takımımıza, kulübümüze inanarak bize bu desteği verdi. Verdiğiniz bu katkının olumlu şekilde ilerlemesi için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray’ın hedefi her zaman en üste şampiyonluğa oynamaktır. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem geçtikten sonra inşallah arzu ettiğimiz şampiyonluklar bizlerin olacak.” şeklinde konuştu.



Bu Haber 30.10.2023 - 15:40:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.