Kayakapı Premium Caves dünyanın en iyi 6. oteli seçildi

Kayakapı Premium Caves dünyanın en iyi 6. oteli seçildi

TripAdvisor tarafından verilen “Travelers' Choice 2022 - Best of the Best” ödüllerinde Kayakapı Premium Caves 5 ödül birden aldı.


Dünya’nın en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor'un “Travelers' Choice 2022 - Best of the Best” ödülleri açıklandı. Kapadokya’nın Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli ilk butik oteli olan Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, toplam 5 dalda ödül kazandı.

Bu kapsamda, Kayakapı Premium Caves – Cappadocia şu ödülleri almaya hak kazandı:

-Dünya'nın En Sıra Dışı Oteli

-Dünya’nın En İyi 6. Oteli

-Avrupa’nın En İyi 4. Oteli

-Dünya’nın En Lüks 3. Oteli

-Avrupa’nın En Lüks 3. Oteli

Konuyla ilgili Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’da Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dinler ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, “Türk ve Kapadokya turizminin Dünya’da “en iyiler - en lüksler” arasında olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. Bu ödülleri almamızda emeği en başta kurucumuz merhum Mustafa Dinler olmak üzere olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yakup Dinler, aile olarak uzun yıllardır turizm alanında varlık gösterdiklerini, edinilen tecrübelerle konuklarına en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Mutluyuz, gururluyuz bu bir ekip işi. Umarım aldığımız bu ödüller Türkiye ve Kapadokya turizmine, Ürgüp ilçemize faydalar sağlar. İnsanlar merak edip buraya geldiğinde bizde yer yoksa komşu otelde kalır. Güzel bir işe imza attık." dedi.

Dinler, ilçede terk edilmiş eski bir mahalleyi restore edip, bazıları taş yapı, bazıları ise kayadan oyma odalardan oluşan otel yerleşkesine dönüştürdüklerini, 2013 yılında hizmete başladıkları sözlerine ekledi.

Mehmet Dinler de Kapadokya ve Türkiye turizmine değer katmaktan dolayı mutluluk duyduklarını, daha fazla konuk memnuniyeti sağlamak adına gayretlerinin süreceğini dile getirdi.



Bu Haber 11.05.2022 - 15:49:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.