Kanallar şehri Venedik’i Ramazan Bayramı’nda ODEON Tours ile keşfedin!



Birbirinden güzel köprüleri, gondolları, labirent sokakları,  rengarenk maskeleri ve dünyanın en güzel meydanlarından olan St. Marco ile masalsı bir şehir; Venedik…

Ramazan Bayramı’nda Türk Hava Yolları seferiyle yola çıkacak ODEON Tours Venedik turları ile 4 gün boyunca bu özel şehir keşfedilebilir.

Romantizm ve sanatın iç içe geçtiği ada şehir

Kuzey İtalya'nın doğusunda Adriyatik Denizi'nin kuzey kıyılarında yer alan Venedik, yaklaşık 118 adacık üzerine kurulu bir ada şehir. Venedik’te adacıkları birbirinden ayıran 170 kanal ve bunları birbirine bağlayan 400 köprü bulunuyor. Bütün taşımacılığın suyolları ve kanallardan yapıldığı romantik kent Venedik’te, Büyük Kanal’da gondol gezisi yapılmadan şehir tam olarak keşfedilmiş sayılmaz. Bu gezide 12’inci yüzyıldan kalma binalar, görkemli tarihi abideler ile Venedik’in simgesi haline gelmiş harikulade sanat eserleri bir arada görülecek.

 

Napolyon’un ‘Avrupa’nın en güzel şenlik alanı’ ifadesini kullandığı St. Marco Meydanı’nda, pek çok ünlü ziyaretçileri olmuş kahvehanelere de mutlaka uğranmalı, Goethe, Thomas Mann, Marcel Proust, Hemingway ve Twain gibi pek çok ünlü kişinin tadına vardığı kahvelerden içilmeli.

 

St. Marco Meydanı ve St. Marco Kilisesi, Çan ve Saat Kulesi, Rialto Köprüsü, 16.yüzyılda Osmanlı tüccarları tarafından kullanılmış Türk hanı Fontego dei Turchi ve benzersiz eserleri barındıran 15. yüzyıl gotik yapıtlarından Ca' d’Oro sanat müzesi ile Venedik, Ramazan Bayramı’nı renklendirecek.

 

Ramazan Bayramı’nın 1’inci ve 2’inci günü olan 8 ve 9 Ağustos’ta hareket edecek ODEON Tours Venedik turları, Türk Hava Yolları seferi ile 3 gece konaklamalı, 4 yıldızlı otel alternatifleri ile kişi başı 599 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 

Kalitenin adresi ODEON Tours’la 5 kıtada 23 farklı destinasyona seyahat

ODEON Tours, başta Mısır ve Tayland’da bulunan ofislerinin yanısıra İspanya, Yunanistan, Tunus, Fas, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Küba, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya (Bali), Maldivler, Vietnam, Seyşeller, Sri Lanka, Singapur, Hindistan, Tanzanya & Zanzibar, Kamboçya, Mauritius, Ürdün ve Meksika gibi 23 farklı destinasyonla hizmet verdiği misafirlerinin kalite ve güven içerisinde seyahat etmesini sağlayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini dünyanın dört bir yanında hayata geçirmeye devam etmektedir. Tüm bu destinasyonlarda kişi ve gruplara özel olarak hazırlanan ayrıcalıklı tatil seçenekleri ile ODEON Tours’un uluslararası deneyimlerini tecrübe edebilirsiniz.

 

ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil

Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel (şehir otelleri hariç) rezervasyonları ile THY uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.



Bu Haber 30.07.2013 - 11:05:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.