Jolly Tur'da bayrak değişimi

Jolly Tur'da bayrak değişimi
Jolly Tur'un Antalya'da düzenlediği acenteler zivesinde, uzun yıllar şirkete emek vermiş Can Mergen ve Ferhat Kuşçu'nun yuvadan uçtuğu duyuruldu. Yapılan konuşmalarda duygusal anlar yaşanırken, Mergen ve Kuşçu'nun yerine göreve başlayacak olan iki yeni isim de açıklandı.


TurizmGüncel

Jolly Tur'da 15 yılı aşkın süredir görev yapan İç Turizm Müdürü Can Mergen ve Acenteler Müdürü Fehat Kuşçu, kendi şirketlerini kurarak yuvadan uçuyor. Mergen ve Kuşçu, 31 Aralık tarihinden itibaren pozisyonlarını yeni isimlere bırakacak.



Antalya'daki acenteler buluşmasında verilen ayrılık haberi ile birlikte hüzünlü anlar yaşandı. Can Mergen yaptığı konuşmada, ''Jolly Tur benim ailem. İlk burada işe başladım, askere burada gittim. Askerden geldikten sonra yine burada çalışmaya başladım. Evlendiğim kadnı burada tanıdım.'' dedi.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve Genel Müdür Figen Erkan, uzun yıllar Jolly Tur'a emek veren Mergen ve Kuşçu'ya teşekkür etti. Vardar, kendi işini kuran iki isme başarılar dilerken, Jolly Tur'un her zaman yanlarında olacağını söyledi.

MERGEN VE KUŞÇU'NUN YERİNE KİMLER GELİYOR?

Can Mergen'den boşalan iç turizm müdürlüğü görvine Tarık Öztürk geliyor. Turizm sektöründe uzun yıllar görev yapan tecrübeli isim, son beş yıldır Jolly Tur'da çalışıyordu.

Jolly Tur'un acenteler müdürlüğü görevine gelen Aydın Kızılırmak ise turizmdeki iş yaşamına Jolly Tur ile başlayıp, daha sonra Samsung, Panasonic gibi firmaların Türkiye satış direktörlüğü görevini üstlenmiş, bayii ve ağ yönetimi konusunda uzman bir isim.

Can Mergen ve Ferhat Kuşçu'nun bir MICE şirketi kuracağı, aynı zamanda Jolly Tur'un satış acentesi olarak çalışacağı öğrenildi..




Bu Haber 21.11.2016 - 12:12:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.