Jet2 Holidays Bodrum’a sezonun ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Jet2 Holidays Bodrum’a sezonun ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Jet2 Holidays 189 yolcu ile Londra Stansted Havalimanından Bodrum’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi.


Jet2 Holidays’in Londra Stansted Havalimanından Boeing B738 tipi uçağıyla Milas-Bodrum Havalimanına gerçekleştirdiği ilk uçuşu, Devlet Hava Meydanları Bodrum-Milas Havalimanı Başmüdürlüğü, Jet2 Holidays yetkilileri ve Maxeria Blue Didyma Hotel yetkililerinin organize ettiği keman dinletisi eşliğinde törenle karşılandı.

Jet2Holidays 7 Kasım 2023 tarihine kadar Bodrum Havalimanına İngiltere’nin çeşitli şehirlerinden haftada 23 uçuş düzenleyecek.

 “Rekor sayılara ulaşmayı hedefliyoruz”

Devlet Hava Meydanları Bodrum-Milas Havalimanı Başmüdürü Yücel Karadavut yaptığı açıklamada, 2023 yaz sezonu için Jet2 Holidays’in Londra Stansted Havalimanından gerçekleştirdiği ilk uçuşu karşılamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Sezon boyunca diğer paydaşlarla iş birliği içinde yolculara güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayı hedeflediklerini ifade eden Karadavut, “2023 yılının rekor sayılara ulaşarak devam etmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

“İngiltere pazarının 2023 yılında da çok daha fazla büyüyeceğini düşünüyoruz”

Maxeria Blue Didyma Hotel Genel Müdürü Selçuk Yamaç da, "Misafirlerimize güzel bir karşılama yaptık. 2023 yaz sezonunda da İngiltere’nin ön planda olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yamaç, Maxeria’nın ve bölgedeki bazı işletmelerinin tüm yıl hizmet vermekte olması sebebi ile kış döneminde de tur operatörlerinden uçuş planlamalarını beklediklerini ve bu durumu her platformda dile getirmeye çaba gösterdiklerini belirtti.

Ayrıca, Maxeria Blue Didyma Hotel yetkilileri, çıkış kapısından gelen ilk aileye 2024 yılında 1 haftalık bir tatil hediye etti. İlk defa Türkiye’ye gelen İngiliz aile bu jestten dolayı çok sevindiklerini ve 2024 yılında tatillerini tekrar Türkiye’de yapacaklarından çok mutlu olduklarını belirttiler.



Bu Haber 05.04.2023 - 09:03:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.