100 bin bedava uçak bileti dağıtacak, bir taşla iki kuş vuracak

100 bin bedava uçak bileti dağıtacak, bir taşla iki kuş vuracak

2020 yılının temmuz ayında Tokyo'da düzenlenecek Olimpiyatları iç turizmi geliştirmek için kullanmayı planlayan hükümet, Japon Hava Yolları üzerinden toplam 100 bin uçak biletini bedava dağıtacak.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Japon Hava Yolları (JAL) ile Nomura Araştırma Enstitüsü, 'Random Destination Miles' programı ile, Olimpiyatlar sırasında bu ülkeye gidecek yabancı ziyaretçilere bedava 100 bin uçak bileti (gidiş-dönüş 50 bin) dağıtacak. Olimpiyatlar sırasında Japonya'ya gidecek olan yabancı ziyaretçiler, kendilerine sunulan (rastgele seçilmiş) 4 destinasyonda birine gidiş-dönüş ücretsiz bilet alabilmek için başvuruda bulunarak çekilişe katılacak.

Asian Review’de yer alan habere göre, ''JAL ile Seyahat Kazan' sloganıyla başlatılan kampanya, 1 Temmuz - 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Hem Tokyo’daki yatak sıkıntısını çözecek, hem diğer şehirleri tanıtmış olacak

Kampanyanın bir amacının Olimpiyatlar sırasında Tokyo'da ortaya çıkacak yatak sıkıntısını hafifletmek, bir amacının ise Japonya'nın diğer kentlerinde turizmi geliştirmek olduğu kaydedildi.

Aslında kampanyanın Japon Turizm Ajansı'nın 2020 için planladığı büyük turizm tanıtımının bir parçası olduğu bildirildi.



Bu Haber 27.12.2019 - 13:22:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.