Jan Kuklinski: Almanya paket tur pazarını fethedeceğiz

Jan Kuklinski: Almanya paket tur pazarını fethedeceğiz

İngiltere'nin üçüncü büyük tur operatörü Loveholidays Almanya turizm pazarına giriyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Jet2holidays ve TUI'nin ardından İngiltere'nin üçüncü büyük tur operatörü olan Loveholidays Almanya turizm pazarına giriyor.

İngiltere'de Loveholidays markasıyla faaliyet gösteren şirket Almanya'da "Weloveholidays" ismiyle çalışacak.

Alman halkına tatil deneyimi devrimi yaşatacağını açıklayan Weloveholidays 30 bin otel, neredeyse tüm hava yolu şirketlerini, çeşitli plaj tatillerini ve varış noktalarını misafirlere sunacak. Şirket ayrıca, seyahatin planlanma, satın alma yapılması sürecinde Almanca dilinde asistanlık yapacak bir ekibe de sahip.

Weloveholidays'in satışa sunacağı yatak kapasitesinin büyük bölümü ise yatak bankalarından gelecek. Bu durum Weloveholidays'i Holidayheroes'un ardından ikinci online dinamik paketleme tur operatörü yapıyor.

Weloveholidays'in Almanya'da paket tur pazarını fethedeceğini söyleyen genel müdür Jan Kuklinski, bundan önce veri bilimi ve çevrimiçi satış/pazarlama odaklı olarak, fiyat karşılaştırma sitesi Check 24'te genel müdür olarak görev yapıyordu.

2018 yılından bu yana Livingbridge adlı özel sermaye yatırımcısının kontrolünde olan Loveholidays, bu yıl İngiltere'de 2,5 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedefliyor.



Bu Haber 09.05.2023 - 15:59:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.