İtalyan turist İstanbul saldırısını anlattı

İtalyan turist İstanbul saldırısını anlattı

İstanbul-Beyoğlu'ndaki patlamadan sağ kurtulan İtalyan turist Massimo D’Angelo yaşadıklarını anlattı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesindeki saldırıdan sağ kurtulan İtalyan turist yaşadıklarını The Mirror gazetesine anlattı.

6 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 81 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin bilgi veren Loughborough Üniversitesinden doktora öğrencisi Massimo D’Angelo mükemmel güneşli bir sonbahar gününün patlamayla kabusa döndüğünü söyledi.

"Silahlı saldırı zannettim"

Sınıf arkadaşları ve meslektaşlarıyla birlikte müze ziyareti yaptıklarını ve devamında birer kahve içmeye karar verdiklerini aktaran D'Angelo "Taksim Meydanından Galata'ya gitmek için İstiklal Caddesine geçmemiz gerekiyordu. Birden bir patlama oldu ve sonra ses kesildi. O anda bunun bir silahlı saldırı olduğunu düşündüm. Daha sonra barut kokusu aldım. Yanık kokusu gibiydi ama gerçekten garipti. Kokuyu gerçekten hatırlıyorum." dedi.

Hayatında hiç bu kadar hızlı koşmadığını belirten İtalyan öğrenci, “İnsanların masaların altına saklandığını gördüm ve bu beni korkuttu. Eğer başka bir bomba varsa nereye kaçmam gerektiğini düşündüm” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 14.11.2022 - 13:25:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.